1 560 m²

Hämeenkatu 30 TAMPERE, Keskusta, Tampere

Pinta-ala
1 560 m²
Toimitilan tyyppi
Liiketila
Kaupunginosa
Keskusta
Kaupunki
Tampere

Hämeenkatu 30 TAMPERE, 1560m2, Useita kerroksia, Liiketila

Tuulensuun Palatsi, monenlaiseen käyttöön soveltuva tila Tampereen keskustassa. Tila on toiminut musiikki- ja elokuvateatterina, mutta soveltuu myös esim. ravintolamaailmaksi, taidegalleriaksi, ison yrityksen pääkonttoriksi, kokous- ja konferenssikäyttöön.

Tilat on remontoitu v.2008 valmistuneessa remontissa kattavasti. Putket, sähköt, ilmastointi ja jäähdytys uusittiin, tila palautettiin alkuperäiseen ulkoasuunsa ja varusteltiin nykyaikaisilla valaistus-, automaatio-, valvontakamera- ja äänentoistojärjestelmillä. Tilassa on 450 asiakaspaikkaa käsittävä kaksikerroksinen teatterisali (sis. pöydät ja tuolit), alakerran sosiaalitilat, bankettikeittiö (sis. koneet ja laitteet, pl. astiat ja pöytäliinat), kolme baaria, wc-tilat sekä toimistotilat.

Liiketilojen vuokraus: Jari Jäntti puh. 010 836 8418, jari.jantti@cushwake.fi

Tuulensuun Palatsin tilat sijaitsevat Tuulensuun talossa, paraatipaikalla Tampereen pääkadulla osoitteessa Hämeenkatu 30. Tuulensuun talo on rakennettu vuonna 1929 ja sen on suunnitellut kaupunginarkkitehti Bertel Strömmer. Talo edustaa uusklassista tyylisuuntaa ja oli valmistuessaan Tampereen suurin asuintalo. Vuodesta 1929 aina vuoteen 1991 Viihdepalatsin tila toimi elokuvateatterina. Tuulensuun Palatsin tila restauroitiin vuosien 2006-2008 aikana, Museoviraston valvonnassa, mahdollisimman tarkasti alkuperäistä ulkoasua vastaavaksi. Myös tilan tekniikka uusittiin tuolloin täysin ja tilaan rakennettiin moderni ravintolakeittiö, joka mahdollistaa kolmen ruokalajin illallistarjoilun 400 hengelle ja buffetruokailun jopa 900 hengelle. Vuosina 2015-2016 asennettiin lavalle uusi kaareva 22 m2 projisointipinta, uusittiin projektoreita, päivitettiin kuvan siirtoteitä digitaalisiksi sekä varustettiin tila moderneilla kulunvalvonta-, valvontakamera- ja hälytinlaitteistoilla. Vuodesta 2008 tähän päivään saakka tila on toiminut musiikkiteatterina sekä monipuolisena viihteen näyttämönä. Tilassa on lukuisia kauniita yksityiskohtia mm. alkuperäisen mallin mukaiset valaisimet, kaidetolpat ja heloitukset.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Keskusta
Toimitilan tyyppi
Liiketila
Tilan pinta-ala
1 560 m²
Kokonaispinta-ala
1 560 m²
Lisätietoa vapautumisesta
sop. mukaan
Linkit

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Liiketila
Rakennusvuoden lisätiedot
1920
Kunnan numero
837

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Jari Jäntti
Puh: 0503375363
Keskuskatu 1a, 00100 Helsinki
Jari Jäntti
Jari Jäntti
Puh: 0503375363

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.