1 528 m²

Peltokatu 34, Tampere

Pinta-ala
1 528 m²
Huoneita
1
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunki
Tampere

Loppuvuodesta 2023 valmistuu rautatieaseman läheisyyteen moderni toimistotalo jossa on vuokrattavia tiloja n. 11.000 m2. Tilojen varaaminen on jo alkanut ja tilat räätälöidään käyttäjän tarpeiden mukaan. Kokonaisuus koostuu kolmesta toisiinsa saumattomasti yhdistyvästä toimistotornista ja tarvittaessa yrityksen monet erilaiset toiminnot saadaan sulavasti liitettyä yhteen.

Tilakoot vaihtelevat 227 - 5000 m2 välillä ja korkeimmillaan tilat on mahdollista saada 8. kerroksesta. Toimi nopeasti - paikallinen pörssiyhtiö on jo varannut tilat pääkonttorilleen.

Toteutettavat tilat vastaavat nykyaikaa käyttäjien monet tarpeet huomioiden. Alimpaan kerrokseen tulee autohalli, n. 300 pyörän pyöräparkki ja vuokralaisia varten löytyy peseytymis- ja pukeutumistilat. Juna-asema, ratikkapysäkki ja bussipysäkki sijaitsevat kävelymatkan päässä. Luonnollisesti keskeisen sijaintinsa ansiosta palveluita on runsaasti lähistöllä.

Jo rakennusvaiheessa kohteelle haetaan LEED®-ympäristösertifikaattia ja valmistuttuaan rakennukselle haetaan Well Core -sertifiointia. Well on kolmannen osapuolen myöntämä sertifikaatti, jolla voidaan osoittaa, että tilankäyttäjien hyvinvointi on huomioitu. Well-sertifioinnissa tarkasteltavia asioita ovat esim. ilmanlaatu, valaistus, akustiikka, liikkuminen, mukavuus ja mielen hyvinvointi. Liiketoiminnan tukipalveluissa tukeudutaan internetin alati kehittyviin palvelualustoihin.

Lisätiedot: 045 610 2752 tai mikko.wallgren@rhg.fi

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Peltokatu 34, 33100 Tampere
Kohdenumero
7796
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
1 528 m²
Huoneita
1
Lisätietoa vapautumisesta
Heti vapaa
Parveke
Ei
Asunnossa sauna
Ei
Vuokralaistyyppi
Päävuokralainen
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa
Vakuus
0 €

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Hissi
Ei
Taloyhtiössä on sauna
Ei
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin omistus
Vuokralla

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Mikko Wallgren
Puh: 045 6102 752
Mikko Wallgren
Mikko Wallgren
Puh: 045 6102 752

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita