11 200 € / kk560 m²

Kurjenmäenkatu 4-6, Kurjenmäki, Turku

Vuokra/kk
11 200 € / kk
Pinta-ala
560 m²
Kerros
1
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Kurjenmäki
Kaupunki
Turku

Kurjenlinnan arvokkaan upeat toimitilat keskustan tuntumassa

Tämä valossa kylpevä, katutason toimistotila tarjoaa erinomaiset puitteet työskentelyyn niin toimivan pohjaratkaisunsa, mukavuuksiensa kuin sijaintinsakin puolesta. Kurjenmäen alue ja sairaalan historialliset rakennukset muodostavat rakennustaiteellisesti ja sosiaalihistoriallisesti ainutlaatuisen kokonaisuuden, joka henkii arvokasta nostalgiaa.

Sisätilojen harmonisen rouheat pintamateriaalit ja hienostuneet rakennustekniset ratkaisut tarjoavat upeat puitteet loihtia tästä ainutlaatuisen upean toimistotilan. Kohteen kaksi keittiötä on varusteltu mm. mikroilla, jääkaapeilla ja astianpesukoneilla. Kohteessa on useita suurempia toimistohuoneita, neuvottelutilaa, lounge ja aulatilaa vastaanotolle. Kohteessa on wc sekä suihku esim. työpaikkapyöräilijöille, atk-pistokkeet, jakokeskus, hyvä valaistus ja tekstiililattia parantamaan akustiikkaa. Historiallisesti arvokas rakennus on haluttu uudistaa niin perinteisesti kuin mahdollista ja samalla on onnistuttu luomaan nykyaikainen kokonaisuus, jossa myös tulevaisuus on huomioitu. Kulkeminen Kurjenlinnaan käy kätevästi niin pyörällä, kävellen, julkisilla kuin autollakin. Pihalta on mahdollista vuokrata autopaikka hintaan 60 €/kk + alv. Sähköauton latauspaikan hinta on 130 € + alv/kk, sisältäen sähkön hinnan. Lähistöltä löytyy myös keskusta-alueen palvelut.

Kurjenlinnan kehityshanke alkoi vuonna 2017. Ympäristöarvot ja energian järkevä hyödyntäminen ovat olleet uudistusprojektissa olennaisen tärkeitä lähtökohtia. Rakennuksiin onkin suunniteltu parhaat mahdolliset energiatekniset ratkaisut. Rakennuksissa on älykäs lämmitys-, jäähdytys- ja ilmanvaihtoratkaisu, joilla on saavutettu optimaaliset ja miellyttävät sisäolosuhteet toimistotiloihin. Kellarissa on maalämpöpumppuja, joita täydentää poistoilman lämmön talteenotto. Kesäaikana järjestelmä hoitaa tilojen jäähdytyksen.

Rakennukset on merkitty kaupungin yleiskaavassa säilytettäviksi kohteiksi ja alue onkin olennainen osa itäisen Turun kaupunkikuvaa. Vanhan sairaala-alueen kivirakennukset edustavat uusrenesanssia tyylillisesti. Koristeellisesta muotokielestä huolimatta rakennukset saatiin näyttämään kevyiltä ja ilmavilta. Kurjenmäen alue alkoi rakentua vuonna 1893 jolloin päätettiin rakentaa köyhäintalo. Ruotsalaisen arkkitehti J.E. Stenbergin suunnittelema talo valmistui vuonna 1898. Rakennuksen pohjoispäähän liitettiin vuonna 1903 laajennusosa, jonka suunnitteli kaupunginarkkitehti Arthur Kajanus. Sen yhteyteen nousi vuonna 1899 Kajanuksen suunnittelema työlaitos, jossa tehtiin kädentaitoja vaativia tehtäviä: siellä olivat muun muassa leipomo, pesula ja puutyöverstas. Tontilla harjoitettiin myös maanviljelyä, ja Kurjenmäellä oli niin navetta, sikala kuin muitakin maatalousrakennuksia. Kurjenlinnan kaksi rakennusta yhdistettiin väliosalla yhdeksi kokonaisuudeksi 1950-luvulla. Talo toimi pitkäaikaissairaiden hoitoyksikkönä vuoteen 2009 asti, minkä jälkeen se on ollut tyhjillään.

Olisiko tässä yrityksesi tulevaisuuden toimitilat?

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Harri Laisto harri.laisto@blanckiinteisto.com +358 40 536 5590

Tommi Sällylä tommi.sallyla@blanckiinteisto.com +358 41 317 9839

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Kurjenmäenkatu 4-6, 20700 Turku
Kaupunginosa
Kurjenmäki
Kohdenumero
16145337
Kerros
1
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
560 m²
Kokonaispinta-ala
560 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Toimistohuoneisto B36 ja B37
Kunto
Hyvä
Vuokralaistyyppi
Päävuokralainen
Muut ehdot
Vuokraan lisätään alv + kulut

Hinta

Vuokra/kk
11 200 € / kk

Asuinkustannukset

Lämmityskustannukset
Sisältyy vuokraan
Vesimaksun lisätiedot
Kulutuksen mukaan
Sähkömaksu
Kulutuksen mukaan

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Tommi Sällylä
CEO, LKV
Puh: +358 40 536 5590
Blanc Asset Management
Läntinen Pitkäkatu 21-23, 20100 Turku
Tommi Sällylä
CEO, LKV
Tommi Sällylä
CEO, LKV
Puh: +358 40 536 5590

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.