3 200 € / kk160 m²

Kurjenmäenkatu 4-6, Kurjenmäki, Turku

Vuokra/kk
3 200 € / kk
Pinta-ala
160 m²
Kerros
4
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Kurjenmäki
Kaupunki
Turku

Kurjenlinnan arvokkaan upeat toimitilat keskustan tuntumassa!

Tämä valossa kylpevä, neljännen kerroksen upea toimistotila tarjoaa erinomaiset puitteet työskentelyyn niin toimivan pohjaratkaisunsa, mukavuuksiensa kuin sijaintinsakin puolesta. Kurjenmäen alue ja sairaalan historialliset rakennukset muodostavat rakennustaiteellisesti ja sosiaalihistoriallisesti ainutlaatuisen kokonaisuuden, joka henkii arvokasta nostalgiaa.

Sisätilojen harmonisen rouheat pintamateriaalit ja hienostuneet rakennustekniset ratkaisut tarjoat upeat puitteet loihtia tästä ainutlaatuisen upean toimistotilan. Keittiö on varusteltu mm. mikrolla, jääkaapilla ja astianpesukoneella. Tila on jaettu 3:een eri huoneeseen, mutta pystyy haluttaessa jakamaan viideksi eri toimistohuoneeksi, missä myös neuvottelutilaa. Kohteessa on wc sekä suihku esim. työpaikkapyöräilijöille, atk-pistokkeet, jakokeskus, hyvä valaistus ja tekstiililattia parantamaan akustiikkaa. Kulku tilaan onnistuu hissillä tai portaita pitkin. Historiallisesti arvokas rakennus on haluttu uudistaa niin perinteisesti kuin mahdollista ja samalla on onnistuttu luomaan nykyaikainen kokonaisuus, jossa myös tulevaisuus on huomioitu. Kulkeminen Kurjenlinnaan käy kätevästi niin pyörällä, kävellen, julkisilla kuin autollakin. Pihalta on mahdollista vuokrata autopaikka kuukausihintaan 60 € + alv. Sähköauton latauspaikan hinta on 130 €/kk + alv, sisältäen sähkön hinnan. Lähistöltä löytyy myös keskusta-alueen palvelut.

Kurjenlinnan kehityshanke alkoi vuonna 2017. Ympäristöarvot ja energian järkevä hyödyntäminen ovat olleet uudistusprojektissa olennaisen tärkeitä lähtökohtia. Rakennuksiin onkin suunniteltu parhaat mahdolliset energiatekniset ratkaisut. Rakennuksissa on älykäs lämmitys-, jäähdytys- ja ilmanvaihtoratkaisu, joilla on saavutettu optimaaliset ja miellyttävät sisäolosuhteet toimistotiloihin. Kellarissa on maalämpöpumppuja, joita täydentää poistoilman lämmön talteenotto. Kesäaikana järjestelmä hoitaa tilojen jäähdytyksen.

Rakennukset on merkitty kaupungin yleiskaavassa säilytettäviksi kohteiksi ja alue onkin olennainen osa itäisen Turun kaupunkikuvaa. Vanhan sairaala-alueen kivirakennukset edustavat uusrenesanssia tyylillisesti. Koristeellisesta muotokielestä huolimatta rakennukset saatiin näyttämään kevyiltä ja ilmavilta. Kurjenmäen alue alkoi rakentua vuonna 1893 jolloin päätettiin rakentaa köyhäintalo. Ruotsalaisen arkkitehti J.E. Stenbergin suunnittelema talo valmistui vuonna 1898. Rakennuksen pohjoispäähän liitettiin vuonna 1903 laajennusosa, jonka suunnitteli kaupunginarkkitehti Arthur Kajanus. Sen yhteyteen nousi vuonna 1899 Kajanuksen suunnittelema työlaitos, jossa tehtiin kädentaitoja vaativia tehtäviä: siellä olivat muun muassa leipomo, pesula ja puutyöverstas. Tontilla harjoitettiin myös maanviljelyä, ja Kurjenmäellä oli niin navetta, sikala kuin muitakin maatalousrakennuksia. Kurjenlinnan kaksi rakennusta yhdistettiin väliosalla yhdeksi kokonaisuudeksi 1950-luvulla. Talo toimi pitkäaikaissairaiden hoitoyksikkönä vuoteen 2009 asti, minkä jälkeen se on ollut tyhjillään

Olisiko tässä yrityksesi tulevaisuuden toimitilat?

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Toni Niskanen toni.niskanen@solidhouse.fi +358 44 0758 171

Harri Laisto harri.laisto@solidhouse.fi +358 40 536 5590

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Kurjenmäenkatu 4-6, 20700 Turku
Kaupunginosa
Kurjenmäki
Kohdenumero
16968345
Kerros
4
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
160 m²
Kokonaispinta-ala
160 m²
Pinta-alojen lisätiedot
Toimistohuoneisto B54 ja B55
Kunto
Hyvä
Vuokralaistyyppi
Päävuokralainen
Muut ehdot
Vuokraan lisätään alv + kulut

Hinta

Vuokra/kk
3 200 € / kk

Asuinkustannukset

Lämmityskustannukset
Sisältyy vuokraan
Vesimaksun lisätiedot
Kulutuksen mukaan
Sähkömaksu
Kulutuksen mukaan

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Toni Niskanen
Toimitilojen vuokraus ja myynti
Puh: 0440758171
Solid House Toimitilat
Erottajankatu 1, 00130 Helsinki
Toni Niskanen
Toimitilojen vuokraus ja myynti
Toni Niskanen
Toimitilojen vuokraus ja myynti
Puh: 0440758171

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita