Haku Vuokrattavat toimitilat Vantaa Kivistö Kivistön Kaupunkikeskus, 01700 Vantaa

10,00 ha

Kivistön Kaupunkikeskus, 01700 Vantaa

Tilan kuvaus: Kivistön kauppakeskuksesta tavoitellaan ostos- ja ajanviettopaikkaa, jonka kävijämääräennuste on 7 miljoonaa asiakasta vuodessa.
Alueen asemakaava mahdollistaa noin 100 000 kerrosneliömetrin suuruisen kauppa- ja palvelukokonaisuuden, josta ensimmäisessä vaiheessa toteutuu kauppakeskuksen ja hypermarketien muodossa noin 55 000 kerrosneliömetriä. Tavoitteena on Kivistön kauppakeskuksen rakentamisen käynnistäminen vuoden 2018 aikana ja kauppakeskuksen avaaminen joulumyyntiin 2020.
Kauppakeskuksen käyttäjäaste on noussut nopeasti ja on tällä hetkellä noin 60 % hypermarketit mukaan lukien. Ankkurivuokralaisina ovat päivittäistavaran, kodinsisustamisen ja muodin lisäksi kaupungin palveluita, kuten terveysasema ja kirjasto.
Juna-aseman läheisyys yhdistettynä monipuolisiin palveluihin sekä viheralueisiin ja ulkoilureitteihin luo todellakin mahdollisuuden aktiiviseen urbaaniin elämään. Kävely- ja pyöräilyverkostojen toimivuuteen ja turvallisuuteen on panostettu erityisen paljon, ja hankkeen kehittämisessä on pyritty huomioimaan monia kestävyyden aspekteja.
Kivistön kaupunkikeskuksen kaavasuunnittelun yhteydessä tutkittiin kansainvälistä One Planet Living -konseptia, joka tähtää kestävän elämäntavan edistämiseen. Malli perustuu ekologisen jalanjäljen pienentämiseen siten, että kulutustaso ei ylittäisi maapallon kantokykyä.

Lisätietoja 020 7290 710, lisää kohteita www.premises.fi

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Kivistön Kaupunkikeskus, 01700 Vantaa
Kaupunginosa
Toimitilan tyyppi
Liiketila
Tilan pinta-ala
10,00 ha
Lisätietoja vapautumisesta
loppuvuosi 2020
Tilan jakaminen
K
Linkit

Hintatiedot ja muut kustannukset

Vuokra/kk

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Energialuokka
H
Energiatodistus
Ei

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Vantaankoskentie 14
01670 VANTAA
Puh: 020 7290 710

Oikotie suosittelee

Tilaihme Töölön kattojen yllä
Tämä upea kerrostalokoti koki kokonaisvaltaisen muodonmuutoksen sisustusarkkitehdin toimesta vuonna 2013. Huonejärjestys rakennettiin kokonaan uudelleen jokaista neliötä tarkkaan hyödyntäen. Avara asunto on nyt täynnä mielenkiintoisia yksityiskohtia ja laadukkaita materiaaleja. Lue lisää
10 syytä, miksi Turku on ylivoimainen kotipaikka
Turku kirittää paikkaansa Suomen parhaana kaupunkina. Tämä väkiluvultaan Suomen kuudenneksi suurin kaupunki kohahduttaa värikkäällä historiallaan, ihastuttaa henkeäsalpaavilla merimaisemillaan ja saa asukkaansa liikkeelle kulttuurillaan ja harrastusmahdollisuuksillaan. Tässä kymmenen syytä, miksi Turku on asuinpaikkana täysi kymppi. Lue lisää
10,00 ha
Kivistön Kaupunkikeskus, 01700, Vantaa

Ota yhteyttä tämän kohteen ilmoittajaan


Ilmoita epäilyttävästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.