Haku Vuokrattavat toimitilat Vantaa Kivistö Kivistön Kaupunkikeskus, 01700 Vantaa

10000 m²

Kivistön Kaupunkikeskus, 01700 Vantaa

Tilan kuvaus: Kivistön kauppakeskuksesta tavoitellaan ostos- ja ajanviettopaikkaa, jonka kävijämääräennuste on 7 miljoonaa asiakasta vuodessa.
Alueen asemakaava mahdollistaa noin 100 000 kerrosneliömetrin suuruisen kauppa- ja palvelukokonaisuuden, josta ensimmäisessä vaiheessa toteutuu kauppakeskuksen ja hypermarketien muodossa noin 55 000 kerrosneliömetriä. Tavoitteena on Kivistön kauppakeskuksen rakentamisen käynnistäminen vuoden 2018 aikana ja kauppakeskuksen avaaminen joulumyyntiin 2020.
Kauppakeskuksen käyttäjäaste on noussut nopeasti ja on tällä hetkellä noin 60 % hypermarketit mukaan lukien. Ankkurivuokralaisina ovat päivittäistavaran, kodinsisustamisen ja muodin lisäksi kaupungin palveluita, kuten terveysasema ja kirjasto.
Juna-aseman läheisyys yhdistettynä monipuolisiin palveluihin sekä viheralueisiin ja ulkoilureitteihin luo todellakin mahdollisuuden aktiiviseen urbaaniin elämään. Kävely- ja pyöräilyverkostojen toimivuuteen ja turvallisuuteen on panostettu erityisen paljon, ja hankkeen kehittämisessä on pyritty huomioimaan monia kestävyyden aspekteja.
Kivistön kaupunkikeskuksen kaavasuunnittelun yhteydessä tutkittiin kansainvälistä One Planet Living -konseptia, joka tähtää kestävän elämäntavan edistämiseen. Malli perustuu ekologisen jalanjäljen pienentämiseen siten, että kulutustaso ei ylittäisi maapallon kantokykyä.

Lisätietoja 020 7290 710, lisää kohteita www.premises.fi

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Kivistön Kaupunkikeskus, 01700 Vantaa
Kaupunginosa
Toimitilan tyyppi
Liiketila
Tilan pinta-ala
10000 m²
Lisätietoja vapautumisesta
loppuvuosi 2020
Tilan jakaminen
K
Linkit

Hintatiedot ja muut kustannukset

Vuokra/kk

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Vantaankoskentie 14
01670 VANTAA
Puh: 020 7290 710

Oikotie suosittelee

Lapsiperheen kartano Oulujoen rannalla
Tämä kartano huokuu hienostunutta charmia niin sisältä kuin ulkoakin. Talo on rakennettu vuonna 1999 kauniiseen jokimaisemaan. Suunnittelussa on huomioitu suuren perheen muuttuvat elämäntilanteet, ja tilaratkaisut ovat helposti muokattavissa. Kodissa yhdistyy saumattomasti asuminen, vapaa-ajanvietto ja harrastaminen. Lue lisää
10 syytä, miksi Oulu on asuinpaikkana vailla vertaa
Oulu taistelee tittelistä Suomen parhaana kaupunkina. Tämä väkiluvultaan Suomen viidenneksi suurin kaupunki syleilee luonnollaan, viettelee kulttuurillaan ja lumoaa historiallaan. Tässä 10 syytä, miksi Oulu, tuo Pohjois-Pohjanmaan keskus, on asuinpaikkana vailla vertaa. Lue lisää
10000 m²
Kivistön Kaupunkikeskus, 01700, Vantaa

Ota yhteyttä tämän kohteen ilmoittajaan


Ilmoita epäilyttävästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta myyntiesitteestä.