Vuokrattavat toimitilat Vantaa Martinkyläntie 7 B-talo, 01770 Vantaa

5 000 m²

Martinkyläntie 7 B-talo, Vantaankoski, Vantaa

Pinta-ala
5 000 m²
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Vantaankoski
Kaupunki
Vantaa

Tilan kuvaus: Pressin B-talon suunnittelu on aloitettu. B-talosta on saatavilla joustavasti viidestä kerroksesta valoisaa, jäähdytettyä ja toimintojen mukaan joustavaa toimistotilaa loistavalla sijainnilla. Tulevasta kiinteistöstä voimme tarjota toimistotilaa suuremmankin yrityksen tarpeisiin arviolta vuonna 2021. Pohjakerroksesta on mahdollista saada toimistotilojen yhteyteen myös noin 1000 neliötä tuotanto- tai varastotilaa 5m vapaalla korkeudella.

Oheinen kuva on havainnollistava luonnos yhdestä noin 1000 neliön suuruisesta toimistokerroksesta.


Kiinteistön kuvaus: Pressi Smart Premises muodostuu kolmesta yhtenäisestä kiinteistöstä, joista ensimmäinen, C-talo on valmistunut alkuvuonna 2019. Sueraava, B-talo, on suunnitteilla. Sen arvioitu valmistumisaika on v. 2020.

Kokonaisuudessaan Pressissä on 15 000 m2 vuokrattavaa tiaa. PRESSI tarjoaa toimistotilojen lisäksi pienimuotoisten tuotanto-, varasto- tai logistiikkatilojen käyttäjille mahdollisuuden yhdistää toimintojaan samaan taloon. Kiinteistöjen pohjakerroksessa on korkeampaa tilaa, joka soveltuu hyvin erilaisiin käyttötarpeisiin.

Pressi Smart Premises: Pressin toimitilat sopivat moneen - edustavaksi pääkonttoriksi, vaativiksi tuotanto-/laboratoriotiloiksi tai yritystoimintaa tukeviksi huoltotiloiksi. Pressi onkin suunniteltu yrityksille, joiden toimintoihin voi sisältyä toimistotilojen lisäksi esimerkiksi tuotesuunnittelua, tuotannollista toimintaa tai varastointia. Pressiin voi yhdistää käyttäjän liiketoiminnasta riippuen myös näyttely- ja jopa B2B-myyntitilaa.

Toimistorakennukset on yhdistetty toisiinsa korkealla pohjakerroksella, johon on mahdollista sijoittaa kevyttä tuotanto-, laboratorio- tai vaikkapa varastotiloja. Lounasravintola tarjoaa aamiaisen, lounaan ja catering-palvelut. Toimistokerroksen koko, yli 1000 m2, mahdollistaa isojen yritysten toimintojen tehokkaan yhdistämisen. Toisaalta kerrosala on pienimmillään jaettavissa 200 m2 erillisiin toimitiloihin.

Pohjakerrosten monitoimitilat ovat korkeampaa noin 5-6 m korkeaa tilaa, joka on jaettavissa pysty- ja vaakasuuntaan. Mahdolliset tilakoot ovat 200 m2-1000 m2. Nämä tilat sopivat esimerkiksi tuotannolliseen tai kokoonpanotoimintoihin, puhdastiloiksi, konesalikäyttöön tai showroomiksi. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat.
Piha-alueella on huomioitu erilaisten ajoneuvojen tilatarpeet, niille erilliset liittymät, muu pihaliikennöinti ja riittävät paikoitusalueet.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Vantaankoski
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
5 000 m²
Kokonaispinta-ala
5 000 m²
Kunto
Uusi
Kunnon lisätiedot
Uusi
Lisätietoa vapautumisesta
Arv. v.2021
Tilan jakaminen
Tila jaettavissa osiin: 1000
Uudiskohteen tila
Suunnitteilla
Tiedustelut
Palvelumme on tilan hakijalle ilmaista. Ota yhteyttä 010 8368400 tai info(at)cushwake.fi.

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Kyllä
Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuoden lisätiedot
1.vaihe C-talo valmistunut v.2019
Energialuokka
Todistus puuttuu
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Liikenneyhteydet
Lentokentälle on vain 10 minuutin ajomatka ja Helsingin keskustaan ajaa 20 minuutissa. Keskustasta Vantaankoskelle pääsee lähijunalla noin 20 minuutissa. Vantaankosken lähijuna-asema on noin 500 m pää

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Toimitilavuokraus
Puh: 0108368400
Keskuskatu 1a, 00100 Helsinki
Puh: 010 836 8400
Toimitilavuokraus
Toimitilavuokraus
Puh: 0108368400

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.