Vuokrattavat toimitilat Vantaa Aviapolis TEKNOBULEVARDI 3-5 AVIAPOLIS 1, 01530 VANTAA

228 m²

TEKNOBULEVARDI 3-5 AVIAPOLIS 1, 01530 VANTAA

Rakennuksen kuvaus:
Technopolis Aviapolis 1 sijaitsee kansainvälisen lentokentän naapurissa. Monet kansainvälistä toimintaa harjoittavat yritykset ovatkin valinneet Technopolis Aviapolis 1 -toimitilat juuri sen strategisen sijainnin vuoksi. Kesäkuussa 2003 avattu teknologiakeskus nousi vaiheittain 65 000 neliömetrin kokoiseksi 3 000 osaajan työympäristöksi, ja sen 6. vaihe valmistui vuonna 2011. Se on otollinen toimipaikka niin pienyrityksille kuin satojen ihmisten pääkonttoreillekin.

Keskuksessa on myös edustavat ja toimivat yhteiskäyttötilat niin neuvotteluja kuin juhlavia asiakastilaisuuksiakin varten. Kiinteistön ohi ajaa noin 12 miljoonaa silmäparia vuodessa eli näkyvyys on taattu! Lentokentän läheisyys on logistisesti loistava ratkaisu kansainväliselle tai kansainvälistyvälle yrityksellesi ja näkyvä sijainti tukee yrityksen imagoa ja markkinointia. Huippumodernit tilat ovat joustavia ja muunneltavia. Aviapolis tarjoaa pitkäaikaista ja toimivaa toimitilaa monipuolisesti erikokoisille yritykselle ja tiloja onkin mahdollisuus kasvattaa yrityksen kasvaessa tai jakaa pienempiin osiin tarpeen mukaan.

Aviapolis -toimitilakonseptiin sisältyy monia liiketoimintaa helpottavia palveluja. Vieraiden vastaanotto- ja postipalvelu, kiinteistönhoito, siivous ja vartiointi ovat esimerkkejä palveluista, jotka aina kuuluvat kiinteistön tarjoamaan toimitilaratkaisuun. Rakennuksista on myös henkilöstöravintola, pitopalvelu, vuokrattavia neuvottelutiloja, kuntosali sekä saunaosasto.

Tilan kuvaus:
5. kerroksen moderni toimistotila, joka käsittää pääosin työhuoneita, valoisaa avotilaa sekä oman keittiön.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
TEKNOBULEVARDI 3-5 AVIAPOLIS 1, 01530 VANTAA
Kaupunginosa
Kerros
5
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
228 m²
Kokonaispinta-ala
228 m²

Hintatiedot ja muut kustannukset

Vuokra/kk

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Puh: 0207 61 99 61
Keskuskatu 5 B, 6. krs, 00100 Helsinki
Puh: 0207 619 961
Puh: 0207 61 99 61

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.