Vuokrattavat toimitilat Vantaa Martinlaakso UUTISTIE 3 PRESSI B-TALO, 01620 VANTAA

950 m²

UUTISTIE 3 PRESSI B-TALO, MARTINLAAKSO, VANTAA

Pinta-ala
950 m²
Kerros
4
Toimitilan tyyppi
Tuotantotila
Kaupunginosa
MARTINLAAKSO
Kaupunki
VANTAA

Rakennuksen kuvaus:
Pressi on Vantaankoskelle suunniteltu toimistokeskus, joka yhdistää ainutlaatuisella tavalla toimisto-, tuotanto- sekä varastotiloja saman katon alle. Taloista ensimmäinen, C-talo valmistui 2019 ja talon B on arvioitu valmistuvan C-talon jatkeeksi 2020. Tilat soveltuvat erinomaisesti useaan käyttötarkoitukseen aina pääkonttoritason toimistotiloista laboratoriotiloiksi tai showroomiksi. Pressi on erityisesti suunniteltu yrityksille, joiden toimintoihin voi sisältyä toimistotilojen lisäksi esimerkiksi tuotesuunnittelua, tuotannollista toimintaa tai varastointia.
Pohjakerroksessa sijaitsee monitoimitilaa, joka on korkeudeltaa 5m-6m. Mahdolliset tilakoot ovat 200m2 - 1000m2. Nämä tilat sopivat esimerkiksi korkean teknologian tuotantoon tai kokoonpanotoimintoihin, puhdastiloiksi, konesalikäyttöön tai showroomiksi. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Logistisesti Pressi sijaitsee huippusijainnilla Hämeenlinnanväylän sekä Kehä III:n risteyksessä. Lentokentälle on 10 minuutin ajomatka ja Helsingin keskustaan kohteelta ajaa noin 20 minuuttia. Kehäradan Vantaankosken pysäkki sijaitsee noin 500m päässä, josta junat kulkevat sekä Helsingin keskustan että lentoaseman suuntaan 10 minuutin vuoroväleillä. Bussiyhteydet ovat erittäin monipuoliset.

Tilan kuvaus:
Katutason tuotantotilaa Pressi Business Parkin B talosta. Tila soveltuu myös varastotilaksi. Uudiskohteen arvioitu valmistuminen 2020.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
MARTINLAAKSO
Kerros
4
Toimitilan tyyppi
Tuotantotila
Tilan pinta-ala
950 m²
Kokonaispinta-ala
950 m²

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Tuotantotila

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Puh: 0207 61 99 61
Keskuskatu 5 B, 6. krs, 00100 Helsinki
Puh: 0207 619 961
Puh: 0207 61 99 61

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.