Vuokrattavat toimitilat Vantaa Piispankylä Vantaanrinne 14, 01730 Vantaa

150 m² - 10 m²

Vantaanrinne 14, Piispankylä, Vantaa

Vuokrataan vantaanpuiston ostoskeskuksesta myös asuinalueen sydämenä tunnetusta liikekeskuksesta erikokoisia varasto/toimistotiloja. Tiloja on monenlaisia ja erikokoisia. Voit esimerkiksi vuokrata oman toimistohuoneen, jossa sinulla käytössä oma wc- ja suihkutila tai pienen varastokopin johon saat helposti säilöttyä tavaroita. Tiloista löytyy myös pankkiholvi, jota voi käyttää varastointi tai esimerkiksi arkistointi tilana. Vapaata tilaa on kahdessa eri kerroksessa. Kaikki tilat ovat ilmastoituja sekä jäähdytettyjä. Katso pohjakuva joka on liitteenä. Ota yhteyttä niin kerron mahdollisuuksista lisää ja tehdään juuri sinun toiminnallesi oikeanlainen kokonaisuus.
Nico Björkbacka - 0400 415 909

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Vantaanrinne 14, 01730 Vantaa
Kaupunginosa
Piispankylä
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Joustava pinta-ala
150 m² - 10 m²
Kokonaispinta-ala
150 m²

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen kuvaus
Vuokrataan vantaanpuiston ostoskeskuksesta myös asuinalueen sydämenä tunnetusta liikekeskuksesta erikokoisia varasto/toimistotiloja. Tiloja on monenlaisia ja erikokoisia. Voit esimerkiksi vuokrata oman toimistohuoneen, jossa sinulla käytössä oma wc- ja suihkutila tai pienen varastokopin johon saat helposti säilöttyä tavaroita. Tiloista löytyy myös pankkiholvi, jota voi käyttää varastointi tai esimerkiksi arkistointi tilana. Vapaata tilaa on kahdessa eri kerroksessa. Kaikki tilat ovat ilmastoituja sekä jäähdytettyjä. Katso pohjakuva joka on liitteenä. Ota yhteyttä niin kerron mahdollisuuksista lisää ja tehdään juuri sinun toiminnallesi oikeanlainen kokonaisuus. Nico Björkbacka - 0400 415 909
Rakennuksen tyyppi
Toimistotila

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
Kiinteistön pihalla pysäköintipaikkoja.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Nico Björkbacka
Puh: 0400 415 909
Läkkisepänkuja 6, 00620 Helsinki
Puh: 0207441000
Nico Björkbacka
Nico Björkbacka
Puh: 0400 415 909

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.