Vuokrattavat toimitilat Vantaa Tammisto Sähkötie 8, 01510 Vantaa

1 172 m²

Sähkötie 8, Tammisto, Vantaa

Varasto ja myymälätilaksi soveltuvaa hallitilaa katutasossa, vilkkaalla paikalle Tammistossa. Ei sovellu ravintolaksi.

Varasto ja myymälätilaksi soveltuvaa hallitilaa katutasossa. Tila jakaantuu mukaan seuraavasti: myymälätilan osuus: 433 m² ja varastotilan osuus: 707 m². Tilaa voi jakaa muullakin jakosuhteella, kuitenkin siten että myymälän osuus koko tilasta voi olla enintään puolet. Yhteiskäytössä kauppakeskuksen etukäytävä. Tilaan kulku Sähkötien puolelta sekä pihan puolelta. Tilan välittömässä läheisyydessä ravintola sekä kahvilakokonaisuus.

Kiinteistö sijaitsee Vantaalla Tammistossa keskeisellä paikalla ja sitä ympäröi tunnetut myymäläketjut kuten XXL, Gigantti, Power ym.

Kohteella on hyvä näkyvyys ja saavutettavuus sekä Kehä 3:lta että Tuusulanväylältä. Tammistosta on lyhyt matka Jumbon sekä Flamingon kaupalliseen kokonaisuuteen. Helsinki-Vantaan lentokentälle Tammistosta on matkaa alle 5 kilometriä.

Koy Sähkötie 8 -kiinteistö on ollut maahantuonti- ja logistiikkayritysten käytössä. Rakennus on osittaisen peruskorjauksen tarpeessa ja samalla tehdään rakennuksen sisällä muutostöitä, joilla muutetaan rakennuksen käyttö kaupallisemmaksi. Em. korjaustöissä uusitaan julkisivut ja sisällä kiinteistössä tehdään tilojen uudelleenjärjestelyt. Korjaustyöt tullaan toteuttamaan hyvällä suunnittelulla ja valvonnalla hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi. Rakennuksen pohjoispäätyyn tulee jäteasema palvelemaan koko kiinteistöyhtiötä.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Sähkötie 8, 01510 Vantaa
Kaupunginosa
Tammisto
Kohdenumero
15580506
Toimitilan tyyppi
Liiketila
Tilan pinta-ala
1 172 m²
Vuokralaistyyppi
Päävuokralainen

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Liiketila
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Scanreal Oy LKV
Puh: 020 730 8830
Opus Business Park, Hitsaajankatu 22, 00810 Helsinki
Puh: 020 730 8830
Scanreal Oy LKV
Scanreal Oy LKV
Puh: 020 730 8830

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.