Vuokrattavat toimitilat Vantaa Viinikkala Tahkotie 1 E, 01740 Vantaa

400 m² - 2 212 m²

Tahkotie 1 E, Viinikkala, Vantaa

Pinta-ala
400 m² - 2 212 m²
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Viinikkala
Kaupunki
Vantaa

Mittavaa varastotilaa tarjolla yhdestä pääkaupunkiseudun energiatehokkaimmasta logistiikkakiinteistöstä. Toimitiloissa on kylmä-, kuiva- ja viileävarasto. Varastotilojen yhteydessä on sosiaali- ja taukotilat sekä kolme työpistettä. Tiloissa on neljä lastaustaskua, ja sisäänkäynnin lähellä sijaitsee lattiakaivoja.

Avaraa toimistotilaa vapaana energiatehokkaasta kiinteistöstä. Näistä toimitiloista on porrasyhteys alakerran varastotiloihin, ja toimistotilat voidaankin vuokrata yhdessä varaston kanssa. Avotoimiston lisäksi tilassa on avokeittiö sekä omat wc-tilat.

Tilat sijaitsevat Vantaan Tuupakassa, suositulla teollisuusalueella Kehä III:n tieliittymässä.

Kiinteistön kuvaus: GCT (Grand Cargo Terminal) Tahkotie on Vantaan Aviapoliksen alueelle v.2012 rakennettu logistiikkakeskus, joka sijaitsee samalla tontilla kuin STC Viinikkala. Kohde koostuu kahdesta erillisestä logistiikkarakennuksesta, joiden yhteispinta-ala on yli 12 000 m2. GCT –tilakonsepti on suunniteltu mm. tukkukaupan ja logistiikka-alan palveluntarjoajien tarpeisiin.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Tahkotie 1 E, 01740 Vantaa
Kaupunginosa
Viinikkala
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Joustava pinta-ala
400 m² - 2 212 m²
Kokonaispinta-ala
2 212 m²

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen kuvaus
Mittavaa varastotilaa tarjolla yhdestä pääkaupunkiseudun energiatehokkaimmasta logistiikkakiinteistöstä. Toimitiloissa on kylmä-, kuiva- ja viileävarasto. Varastotilojen yhteydessä on sosiaali- ja taukotilat sekä kolme työpistettä. Tiloissa on neljä lastaustaskua, ja sisäänkäynnin lähellä sijaitsee lattiakaivoja. Avaraa toimistotilaa vapaana energiatehokkaasta kiinteistöstä. Näistä toimitiloista on porrasyhteys alakerran varastotiloihin, ja toimistotilat voidaankin vuokrata yhdessä varaston kanssa. Avotoimiston lisäksi tilassa on avokeittiö sekä omat wc-tilat. Tilat sijaitsevat Vantaan Tuupakassa, suositulla teollisuusalueella Kehä III:n tieliittymässä. Kiinteistön kuvaus: GCT (Grand Cargo Terminal) Tahkotie on Vantaan Aviapoliksen alueelle v.2012 rakennettu logistiikkakeskus, joka sijaitsee samalla tontilla kuin STC Viinikkala. Kohde koostuu kahdesta erillisestä logistiikkarakennuksesta, joiden yhteispinta-ala on yli 12 000 m2. GCT –tilakonsepti on suunniteltu mm. tukkukaupan ja logistiikka-alan palveluntarjoajien tarpeisiin.
Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Lisätietoja talosta
Siirry talosivulle

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Joakim Kukkonen
Puh: 040 555 8106
Läkkisepänkuja 6, 00620 Helsinki
Joakim Kukkonen
Joakim Kukkonen
Puh: 040 555 8106

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.