118 m²

Katriinantie 3, Viinikkala, Vantaa

Pinta-ala
118 m²
Kerros
2
Rakennusvuosi
2020
Toimitilan tyyppi
Varastotila
Kaupunginosa
Viinikkala
Kaupunki
Vantaa

Uutta tuotanto-, logistiikka- ja toimistotilaa Vantaan Viinikkalassa.

Avia Toimitilat tarjoaa joustavat ja monipuoliset tilaratkaisut erilaisille pienille ja keskisuurille teollisuuden tai logistiikka-alan toimijoille. Kiinteistö valmistui syksyllä 2020 ja tilakokoja on tarjolla 40m2-400m2. Tilakokonaisuudet rakennetaan joustavasti moduleista, joissa on varasto-, arkisto- ja toimistotilaa, jolloin toiminnot on mahdollista keskittää yhteen paikkaan.

Tässä toimitilassa on 70m2 työtilaa, 18m2 arkistoparvea ja 30m2 arkistoparvea. Tila sijaitsee kiinteistön ylemmällä tasolla, kiinteistön takaosassa katutasossa. Omien wc- ja keittiötilojen rakentaminen on mahdollista, mutta vuokralaisten käytössä on myös yhteiskäyttöiset sosiaalitilat sekä neuvotteluhuone.

Ylemmässä tasossa on lattiapinta-alaltaan 35m2 kokoisia työtiloja, joissa on lisäksi 9m2 kalustoparvi. Työtilan vuokrauksen yhteydessä on mahdollista vuokrata myös 15m2 arkistoparvea, jonka korkeus on 1,6-2 metriä sekä 10m2 toimistotilaa. Työtila voidaan vuokrata parven ja toimiston kanssa tai ilman. Tiloja voidaan myös yhdistellä keskenään, jolloin suurempien kokonaisuuksien vuokraaminen on mahdollista. Tilat ovat kiinteistön toiselta puolelta katutasossa, joten tavaran lastaus on helppoa. Tiloissa on öljyn- ja hiekanerottelukaivot sekä 2,5m2 x 3,1m2 kokoiset nosto-ovet. Työtilan korkeus on 3,85m-4,35m. Lattian kantavuus on 500kg/m2. Tilat eivät sovellu autopesulatoimintaan.

Kiinteistön katutasossa on 37m2 tuotanto-/logistiikkatoimintaan soveltuvia työtiloja, joita voi vuokrata yhden tai useamman kerrallaan. Tiloissa on 2,5m x 2,7m kokoiset nosto-ovet, joissa on myös käyntiovi. Tilojen korkeus on 3 metriä. Toimistotilaa ja arkistoparvitilaa on mahdollista vuokrata lisäksi kiinteistön ylemmästä kerroksesta.

Katriinantie 3 sijaitsee logistisesti erinomaisella paikalla Vantaan Viinikkalassa. Keskeiset LVIS-tukut, rautakaupat, logistiikkakeskukset ja lounasravintolat sijaitsevat alle 8 minuutin ajomatkan päässä. Kiinteistölle on hyvä saavutettavuus lentokentältä, Kehä III:lta ja valtaväyliltä. Pysäköintipaikkoja on mahdollista vuokrata. Kiinteistön seinään on mahdollista saada yrityksellesi oma mainospaikka.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Katriinantie 3, 01740 Vantaa
Kaupunginosa
Viinikkala
Kerros
2
Toimitilan tyyppi
Varastotila
Tilan pinta-ala
118 m²
Kokonaispinta-ala
118 m²
Kunto
Erinomainen
Parveke
Ei
Asunnossa sauna
Ei
Palvelut
Alueella toimii useita logistiikka-alan toimijoita, tukkuja, rautakauppoja ja lounasravintoloita.

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Varastotila
Rakennusvuosi
2020
Taloyhtiössä on sauna
Ei
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Liikenneyhteydet
Erinomaiset yhteydet valtaväyliltä. Lähellä Kehä III:sta ja Helsinki-Vantaan lentokenttää.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Lars Sonckin kaari 16, 02600 Espoo

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.