1,80 ha

Virkatie 9, Veromies, Vantaa

Pinta-ala
1,80 ha
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Veromies
Kaupunki
Vantaa

Virkatie 9, 18000m2, Useita kerroksia, Toimistotila

Toimistotalo Aviapolis takaa näköalapaikan Lentoasemantien ja Kehä III:n kulmassa. Sijainti takaa loistavat kulkuyhteydet matkatessa niin lähelle kuin kauaskin välttäen keskustan ruuhkat. Toisella puolen Kehä II:sta sijaitsevat kauppakeskus Jumbo ja viihdekeskus Flamingo helpottavat arjen sujuvaa asiointia. Alueella toimii myös lukuisia hotelleja, mm. Rantasipi Airportissa sijaitsee uusittu Congress Center jossa voi järjestää tapahtumia suurellekin porukalle. Kohde voidaan toteuttaa kolmessa n. 6 000 neliön osassa tarjoten laajan valikoiman erikokoisia toimistotiloja. Täältä voi vuokrata toimistotilaa noin 100 neliöstä aina kolmen rakennuksen 18 000 neliömetriin saakka. Alueelta löytyy runsaasti pysäköintipaikkoja.

Tehokasta ja joustavaa toimitilaa kivenheiton päässä kiitoradasta. Virkatien uusi toimistotalo sijoittuu näkyvälle paikalle pääväylillä liikkuville.

Aviapolis Business Village on monitoimialue Lentoasemantien ja Kehä III:n kulmassa. Alueelle on suunniteltu mm. toimisto- ja liiketilaa, monitoimihalli, tuotekehitysyksikköjä ja huoneistohotelli.

Aviapolis Business Village -alue sijoittuu pääkaupunkiseudun nopeimmin kehittyvään ja suosittuun yrityskeskittymään Vantaan Aviapoliksessa. Alueen toimivat liikenneratkaisut, palvelut, asumisen erilaiset vaihtoehdot ja lentoaseman läheisyys ovat tehneet alueesta erityisen vetovoimaisen, niin yrityksille kuin henkilökunnallekin.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Virkatie 9, 01510 Vantaa
Kaupunginosa
Veromies
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
1,80 ha
Kokonaispinta-ala
1,80 ha
Kunto
Uusi
Lisätietoa vapautumisesta
Sop. mukaan
Tilan jakaminen
4000m2
Linkit

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Kyllä
Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Kunnan numero
92

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Toimistovuokraus
Puh: 0108368400
Cushman & Wakefield
Keskuskatu 1a, 00100 Helsinki
Toimistovuokraus
Toimistovuokraus
Puh: 0108368400

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita