5 000 m²

Martinkyläntie 7 B-talo, Vantaankoski, Vantaa

Pinta-ala
5 000 m²
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Vantaankoski
Kaupunki
Vantaa

Martinkyläntie 7 B-talo, 5000m2, , Toimistotila

Pressin B-talon suunnittelu on aloitettu. B-talosta on saatavilla joustavasti viidestä kerroksesta valoisaa, jäähdytettyä ja toimintojen mukaan joustavaa toimistotilaa loistavalla sijainnilla. Tulevasta kiinteistöstä voimme tarjota toimistotilaa suuremmankin yrityksen tarpeisiin.. Pohjakerroksesta on mahdollista saada toimistotilojen yhteyteen myös noin 1000 neliötä tuotanto- tai varastotilaa 5m vapaalla korkeudella. B-talo valmistuu arviolta kesällä 2022.

Oheinen kuva on havainnollistava luonnos yhdestä noin 1000 neliön suuruisesta toimistokerroksesta.

Pressi Smart Premises muodostuu kolmesta yhtenäisestä kiinteistöstä, joista ensimmäinen, C-talo on valmistunut alkuvuonna 2019. Sueraava, B-talo, on suunnitteilla. Sen arvioitu valmistumisaika on v. 2020.

Kokonaisuudessaan Pressissä on 15 000 m2 vuokrattavaa tiaa. PRESSI tarjoaa toimistotilojen lisäksi pienimuotoisten tuotanto-, varasto- tai logistiikkatilojen käyttäjille mahdollisuuden yhdistää toimintojaan samaan taloon. Kiinteistöjen pohjakerroksessa on korkeampaa tilaa, joka soveltuu hyvin erilaisiin käyttötarpeisiin.

Pressi Smart Premises: Pressin toimitilat sopivat moneen - edustavaksi pääkonttoriksi, vaativiksi tuotanto-/laboratoriotiloiksi tai yritystoimintaa tukeviksi huoltotiloiksi. Pressi onkin suunniteltu yrityksille, joiden toimintoihin voi sisältyä toimistotilojen lisäksi esimerkiksi tuotesuunnittelua, tuotannollista toimintaa tai varastointia. Pressiin voi yhdistää käyttäjän liiketoiminnasta riippuen myös näyttely- ja jopa B2B-myyntitilaa.

Toimistorakennukset on yhdistetty toisiinsa korkealla pohjakerroksella, johon on mahdollista sijoittaa kevyttä tuotanto-, laboratorio- tai vaikkapa varastotiloja. Lounasravintola tarjoaa aamiaisen, lounaan ja catering-palvelut. Toimistokerroksen koko, yli 1000 m2, mahdollistaa isojen yritysten toimintojen tehokkaan yhdistämisen. Toisaalta kerrosala on pienimmillään jaettavissa 200 m2 erillisiin toimitiloihin.

Pohjakerrosten monitoimitilat ovat korkeampaa noin 5-6 m korkeaa tilaa, joka on jaettavissa pysty- ja vaakasuuntaan. Mahdolliset tilakoot ovat 200 m2-1000 m2. Nämä tilat sopivat esimerkiksi tuotannolliseen tai kokoonpanotoimintoihin, puhdastiloiksi, konesalikäyttöön tai showroomiksi. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Piha-alueella on huomioitu erilaisten ajoneuvojen tilatarpeet, niille erilliset liittymät, muu pihaliikennöinti ja riittävät paikoitusalueet.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Vantaankoski
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
5 000 m²
Kokonaispinta-ala
5 000 m²
Lisätietoa vapautumisesta
Kesä 2022
Tilan jakaminen
1000m2
Linkit
Liite

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Kyllä
Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuoden lisätiedot
1.vaihe C-talo valmistunut v.2019
Kunnan numero
92

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Toimistovuokraus
Puh: 0108368400
Keskuskatu 1a, 00100 Helsinki
Toimistovuokraus
Toimistovuokraus
Puh: 0108368400

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.