7 010 m²

Rahtitie 1, Lentokenttä, Vantaa

Pinta-ala
7 010 m²
Toimitilan tyyppi
Varastotila
Kaupunginosa
Lentokenttä
Kaupunki
Vantaa

Rahtitie 1, 7010m2, 1. kerros, Varastotila

Logistiikka-varasto-lentorahti-tila. Vapaata tilaa noin 6590 m2 + varastoparvi n. 420 m2. Tila on jaettavissa; pienin osa noin 1950 m2.

Tilan ominaisuudet: - kaksi tiivisperäpaikkaa, kolme lastauslaituria, lisälaiturit mahdollisia. - harva pilariväli 20 x 10 - osa hallitilasta noin 4 m korkeaa, isompi osa (yht. n. 4550 m2) n. 8 metriä korkeaa tilaa. - mahdollisuus Airside-yhteyteen - viereisen Avia Wingin kokoushuoneet varattavissa.

Tilan uusimista 2021: - valaistus uusittu (led) - vanhat hyllyt poistetaan - seiniä maalataan

Kohteen omistaa LAK Real Estate Oy

Rahtitie 1:n toimisto- ja rahtiterminaalissa riittää neliöitä suuremmillekin toimijoille ja monipuolisiin tarpeisiin. Tästä ei toiminnan sijoittaminen lentoasemalle voi enää helpommaksi muuttua.

Rahtitie 1:n toimisto- ja rahtiterminaalissa on tarjolla toimivaa ja muuntojoustavaa tilaa erilaisten käyttäjien tarpeisiin. Osaltaan monipuolisia käyttömahdollisuuksia lisäävät kiinteistöön 100-paikkainen autohalli ja laajat piha-alueet, joita voidaan hyödyntää liiketoiminnan tarpeiden mukaan.

Rakennuksen toiminnot voidaan jakaa kolmeen ryhmään: kellarin aputilat, ensimmäisen kerroksen logistiikka- ja varastotilat ja ylempien kerrosten toimistot. Kellaritiloja on mahdollista hyödyntää joko toiminnan aputiloina tai varastointikäytössä. Ensimmäisen kerroksen logistiikkatilat mahdollistavat perinteisen logistiikan lisäksi myös lentologistiikkatoiminnot, sillä rakennuksen toinen seinä sijaitsee kiinni asematasossa. Toimistotilat on mahdollista räätälöidä monipuoliseksi kokonaisuudeksi joko yhdelle tai useammalle käyttäjälle. Kiinteistössä on vuokrattavat saunatilat.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Rahtitie 1, 01530 Vantaa
Kaupunginosa
Lentokenttä
Toimitilan tyyppi
Varastotila
Tilan pinta-ala
7 010 m²
Kokonaispinta-ala
7 010 m²
Tilan jakaminen
1950m2

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Varastotila
Kunnan numero
92

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Toimistovuokraus
Puh: 0108368400
Keskuskatu 1a, 00100 Helsinki
Toimistovuokraus
Toimistovuokraus
Puh: 0108368400

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.