3 716 m²

Pavintie 3-7, Hakkila, Vantaa

Pinta-ala
3 716 m²
Toimitilan tyyppi
Tuotantotila
Kaupunginosa
Hakkila
Kaupunki
Vantaa

Pavintie 3-7, 3716m2, 1. kerros, Tuotantotila

Vuonna 1989 rakennetussa Halli 5A:ssa avaraa ja 8 m korkeaa logistiikkatilaa vapaana noin 3716 m2. Tilat soveltuvat ensisijaisesti logistiikka- sekä varastokäyttöön. Osin tilassa sprinkleröidyt hyllyt joista löytyy hyllypaikkoja n. 4911 kpl 1200 korkeillle eurolavoille. Vapaista neliöistä vapaata lattiapinta-alaa on 1300 m². Tilaan yksi lastaustasku ja maantasosta kaksi nosto-ovea joista suoraan pääsy halliin. Hallin yhteydessä autotalli-, työnjohto- sekä sosiaalitilat. Tila voidaan jakaa myös puoliksi 1850 m². Lisäksi mahdollisuus vuokrata kiinteistöstä toimistotiloja sekä saunaosasto, joihin on tästä tilasta suora kulku sisäkautta.

Pihakäyttösuunnitelman mukaiset p-paikat (ulkona) ovat käytettävissä. Halli 5B:n pohjakerroksen lämpimästä sisähallista on mahdollisuus myös vuokrata pysäköintipaikkoja. Parkkihallia voi vuokrata mahdollisuuksien mukaan myös muuhun käyttöön. Tilassa on lattiakaivot ja hiekanerotuskaivot. Lastaustaskujen ovikoot ovat vakiot, sisään ajettavien ovien koot ovat n. 4 m (leveys) ja n. 4,5 m (korkeus). Lattiakantavuus on n. 5.000,0 kg/m². Lastaustaskuissa on sillat, koneellinen ilmanvaihto ja rakennus ja varastohyllyt ovat sprinkleröity. Halli on mahdollista ottaa käyttöön rengasvarastoksi nykyisillä hyllyillä, joka edellyttää hyllyjen sprinklerisuuttimien määrän kasvattamisen (helppo toteuttaa olemassa olevaan putkistoon).

Pavintie 3-7 kiinteistö on valmistunut kahdessa vaiheessa, ensimmäinen osa vuonna 1989 ja toinen osa vuonna 2005. Kiinteistö sijaitsee Lahden moottoritien, 4-tien varressa Itä-Hakkilassa.

Kiinteistössä on kolme varastorakennusta, joiden pohjat ovat selkeät, ja siten mutkattomia käyttää. Selkeänä etuna on se, että varastorakennuksissa on varastohyllyt valmiit; käyttäjien ei tarvitse erikseen investoida varastohyllyihin. Lisäksi kiinteistöön kuuluu toimistorakennus, jonka tilat on helppoa räätälöidä tulevien toimistokäyttäjien tarpeisiin. Kiinteistössä on avarat pihat, jotka helpottavat rakennusten käyttöä. Kiinteistöyhtiöön kuuluu tilava lämmin pysäköintihalli, josta on vuokrattavissa parkkipaikat yritysten käyttöön.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Pavintie 3-7, 01260 Vantaa
Kaupunginosa
Hakkila
Toimitilan tyyppi
Tuotantotila
Tilan pinta-ala
3 716 m²
Kokonaispinta-ala
3 716 m²
Tilan jakaminen
1850m2
Linkit

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Tuotantotila
Rakennusvuoden lisätiedot
1989 ja 2005
Kunnan numero
92

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Toimistovuokraus
Puh: 0108368400
Keskuskatu 1a, 00100 Helsinki
Toimistovuokraus
Toimistovuokraus
Puh: 0108368400

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Ilmoita epäilyttävästä tai syrjivästä kohteesta Oikotien asiakaspalveluun

Oikotien kohdeilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta, varmista tiedot kohteen virallisesta esitteestä.