Pinta-ala
11 m² - 830 m²
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Aviapolis
Kaupunki
Vantaa

Toimistotilaa lentokenttänäkymin Helsinki-Vantaan lentokentältä! ✈️

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Rahtitie 3, 01530 Vantaa
Kaupunginosa
Aviapolis
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Joustava pinta-ala
11 m² - 830 m²
Kokonaispinta-ala
830 m²
Palvelut
Aulapalvelu, snack bar, vuokrattavat kokoustilat ja sosiaalitilat. Edustussauna ja kokoustilat kiinteistön 7 kerroksessa.

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen kuvaus
Monen yrityksen tarpeisiin eri kokoisia toimistotilakokonaisuuksia Avia Wings toimistotalosta aivan T1 terminaalin vierestä. Ylemmistä toimistokerroksista on suora näkymä kiitoradalle josta lähtee Suomen sisäiset lennot. Kiinteistössä vielä vapaana seuraavat tila koot; 1- 3 krs toimistohuoneita alkaen 11,5 m2 - toimistohuoneen lisäksi on yhteinen keittiö ja sosiaalitilat ja wc sekä erikokoisia neuvotteluhuoneita 3 krs 168,5 m2 Isoja huoneita avotilaa keittiö wc 5 krs 172 m2 / 319 m2 - kiinteistön "siipi osa" josta näkymät myös T1 termiinaalin sisäänkäynnille - erikokoisia toimistohuoneita joita on mahdollista yhdistää tai purkaa tarvittaessa - keittiö ja wc-tilat - toimiston ikkunoista näkymät suoraan kiitoradalle - toimistotila on helposti muokattavissa lattiaa myöden täysin vuokralaisen tarpeita/konseptia varten 6 krs 400-830 m2 - erikokoisia toimistohuoneita - neuvotteluhuoneita - avotilaa - keittiö ja wc:t - näkymät kiitoradalle - toimistotila on helposti muokattavissa lattiaa myöden täysin vuokralaisen tarpeita/konseptia varten 7 krs PENTHOUSE - oma terassi josta suoraan näkymät koko Helsinki-Vantaan etupihalle sekä sisäänkäynnille ja kiitoradalle - toimistohuoneita lasiseinillä - avotilaa - eteinen - edustussauna- ja kokoustila aivan vieressä
Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Liikenneyhteydet
Aviapoliksen juna-asema 400 m Bussipysäkit 200- 400 m Lentokenttä 100 m

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
Vieraspysäköinti suoraan kiinteistön edessä. Vuokralaisille mahdollisuus vuokrata parkkipaikkoja joko kiinteistön omasta parkkihallista tai lentokentän muista halleista.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Joonas Nilsson
Puh: 044 328 3425
Comreal Oy
Läkkisepänkuja 6, 00620 Helsinki
Joonas Nilsson
Joonas Nilsson
Puh: 044 328 3425

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita