445 m²

Karhumäenkuja 2, Aviapolis, Vantaa

Pinta-ala
445 m²
Kerros
1
Rakennusvuosi
2018
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Aviapolis
Kaupunki
Vantaa

Toimistotilaa marraskuussa 2018 valmistuneessa Aviabulevardi A2 -toimistorakennuksessa.

Tämä tila on kooltaan 445m2 ja se sijaitsee kiinteistön 1. kerroksessa. Tila on pääosin avotilaa. Toimiston pinta-alaan lisätään vielä 44m2 jyvitykset, eli osuus yhteiskäyttöalueista. Toimistossa on korkea huonekorkeus ja isot ikkunat, jotka tuovat tilaan valoa. Toimistoon kuuluu tilava keittiö-/taukotila ja omat wc-tilat. Toimistolla on hyvä sijainti lähellä ravintolaa ja aulapalvelua.

Aviabulevardi A2 sopii kaikenkokoisille ja erityisesti kansainvälisyyttä arvostaville yrityksille lentokentän läheisyyden ja alueen lukuisten hotellien ansiosta. Aviabulevardilla on alueen paras sijainti sen erinomaisten liikenneyhteyksien vuoksi. Alueella on myös runsaasti pysäköintitilaa. Uuden Kehäradan Aviapolis- junaseisakkeen toinen sisäänkäynti on kiinteistön välittömässä läheisyydessä. Talossa on kattavat palvelut, joihin kuuluu muun muassa ravintola, neuvottelutilaa, ylimmän kerroksen edustussauna ja kattoterassi.

Aviabulevardi A2 on rakennettu LEED -ympäristösertifioinnin vaatimusten mukaisesti. Tämä takaa erinomaisen ilmanlaadun, energiatehokkuuden ja viihtyvyyden. Kiinteistön modernin ilmanvaihtojärjestelmän ansiosta esimerkiksi neuvotteluhuone on mahdollista rakentaa mihin kohtaan toimistoa tahansa. Rakennuksen ikkunapinta-ala on suunniteltu siten, että sisätiloihin tulee optimoidusti luonnonvaloa.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Aviapolis
Kerros
1
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
445 m²
Kokonaispinta-ala
445 m²
Kunto
Hyvä
Parveke
Ei
Asunnossa sauna
Ei
Palvelut
Kiinteistössä monipuoliset palvelut, joihin lukeutuvat muun muassa kahvila- ja ravintolapalvelut, neuvottelu- ja edustustilaa, ylimmän kerroksen edustussauna, kattoterassi. Lisäksi löytyy polkupyörien säilytystiloja ja sosiaalitiloja. Naapurustossa Clarion hotelli palveluineen, Ilmailumuseo ja lounasravintoloita.

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuosi
2018
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä on sauna
Ei
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Liikenneyhteydet
Erinomaiset liikenneyhteydet Kehä III ja Tuusulanväylää pitkin. Kehäradan pysäkki välittömästi kiinteistön vieressä. Muutaman minuutin matka lentokentälle. Myös bussit tulevat kiinteistön läheisyyteen. Kiinteistön alueella runsaasti pysäköintipaikkoja.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Bureau Real Estate Finland Oy LKV
Lars Sonckin kaari 10, 02600 Espoo

Ota yhteyttä ilmoittajaan