217 m²

Kiitoradantie 14, Veromies, Vantaa

Pinta-ala
217 m²
Kerros
2
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Veromies
Kaupunki
Vantaa

Valoisat ja jäähdytetyt toimistotilat lentokentän kupeessa.

Valoisat ja jäähdytetyt toimistotilat lentokentän kupeessa. Tilat voidaan remontoida ja ne on mahdollista suunnitella vuokralaisen tarpeiden mukaisiksi.

- Vapaa korkeus 2,7 m - Vesipiste - Suihkua ei ole, mutta on mahdollista tehdä - Internetyhteys, CAT-luokka: kuitu ja sisäverkko CAT6 - Kaukolämpö - Jäähdytys/Viilennys: koneellinen ilmanvaihto ja tilakohtainen erillisjäähdytys - Sähkön veloitus kulutuksen mukaan

Tila on nykyisellään jaettu huoneisiin, mutta väliseinämuutokset ovat mahdollisia. Toimistotiloihin sisältyy oma neuvottelutila, keittiö ja wc-tilat. Kulku tiloihin on kiinteistön pääsisäänkäynnin kautta.

Helsinki-Vantaan lentokentän vieressä osoitteessa Kiitoradantie 14, sijaitsee näyttävä varasto- ja toimistokiinteistö. Kiinteistö sijaitsee Kehä III:n sekä Tuusulanväylän välittömässä läheisyydessä.

Kiinteistön tilat soveltuvat mm. tuotanto-, esittely-, myynti- ja koulutuskäyttöön. Omalla pihalla on runsaasti autopaikkoja ja 1. kerroksen tiloihin on monipuoliset lastausmahdollisuudet eri puolilta rakennusta. Varastotiloihin on useita nosto-ovia, lastauslaituri ja sisään ajo mahdollisuus. Rakennuksen edustalla on laaja piha-alue tavaraliikenteelle ja runsaasti autopaikkoja.

Alueella, lyhyen kävelymatkan päässä sijaitsee lounasravintola ja Jumbon kauppakeskus on noin 5 minuutin matkan päässä. Kiinteistö on valmistunut vuonna 1986 ja laajennusosa vuonna 2008. Kiinteistön julkisivu on uusittu vuonna 2018.

Ilmoituksen valokuvat ovat mallikuvia kiinteistön eri tiloista.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Kiitoradantie 14, 01530 Vantaa
Kaupunginosa
Veromies
Kohdenumero
16225780
Kerros
2
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
217 m²
Vuokralaistyyppi
Päävuokralainen

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Scanreal Oy LKV
Puh: 020 730 8830
Scanreal Oy LKV
Opus Business Park, Hitsaajankatu 20, 00810 Helsinki
Scanreal Oy LKV
Scanreal Oy LKV
Puh: 020 730 8830

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita