241 m²

Lentäjäntie 3, Lentokenttä, Vantaa

Pinta-ala
241 m²
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Lentokenttä
Kaupunki
Vantaa

Lentäjäntie 3, 241m2, 7. kerros, Toimistotila

Upein näkymin varustettu tehokkaaksi taipuva toimistotila Avia Pilotin 7. kerroksessa. Tiimihuoneista koostuva, käyttäjän tarpeisiin remontoitava toimistotila, 1-2 kokoushuoneella ja isolla working cafe tyylisellä keittiöllä. Heti vapaa. Tilaan saadaan tehtyä avotoimistoa tai huoneita tai niiden yhdistelmää.

Kohteen omistaa AVIA Real Estate Oy.

Avia Pilot on lentokenttäalueen maamerkkinä toimiva ajattoman tyylikäs toimistotorni Hiltonin ja lähtöportin numero 38 lähimpänä naapurina. Uusi toimistosi voi sijaita paikassa, josta on lyhyempi kävely terminaali 2:een kuin on terminaalista 1.

Lounasravintola, aulapalvelut, lounge, pesulapalvelut, autonpesupalvelu, sosiaalitilat työmatkapyöräilijöille ja polkupyöräparkki, parturi/kampaamo. Kuntosalioikeudet edullisesti työntekijöille. Rakennuksen ylimmän 13. kerroksen vuokrattavat kokoustilat tarjoavat kaikkiin tapaamisiin oman kiintoisan ohjelmanumeronsa; esteettömät näkymät vilkkaalle kansainväliselle lentokentälle.

Ensimmäisen kerroksen viihtyisä lounge-tila on talon asiakkaiden käytössä. Lähtöselvityksen tekeminen käy vaivattomasti ensimmäisen kerroksen aulassa olevalla automaatilla.

Talossa työskentelevien käytössä on P5-parkkitalo, jonne rakennuksessa toimivat yritykset voivat hankkia tarvittavan määrän pysäköintioikeuksia. Vieraita varten kiinteistössä on suuri pysäköintialue.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Lentäjäntie 3, 01530 Vantaa
Kaupunginosa
Lentokenttä
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
241 m²
Kokonaispinta-ala
241 m²

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuoden lisätiedot
1998
Kunnan numero
92

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Toimistovuokraus
Puh: 0108368400
Cushman & Wakefield
Keskuskatu 1a, 00100 Helsinki
Toimistovuokraus
Toimistovuokraus
Puh: 0108368400

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita