1 585 m²

Pavintie 3, Itä-Hakkila, VantaaMonitila toimistotilaa

Pinta-ala
1 585 m²
Kerros
2
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Itä-Hakkila
Kaupunki
Vantaa

Toimivaa edullista toimistotilaan ja löytyy myös varastoakin Itä-Hakkilassa Vantaalla kehä III tutumassa lähellä lentokentää

Pavintie 3-7 kiinteistö on valmistunut kahdessa vaiheessa, ensimmäinen osa vuonna 1989 ja toinen osa vuonna 2005. Kiinteistö sijaitsee Lahden moottoritien, 4- tien varressa Itä-Hakkilassa. Kiinteistöltä on hyvät kulkuyhteydet sekä Kehä I:lle että Kehä III:lle. Pavintielle on helppoa tulla myös raskaalla kalustolla sekä julkisilla liikennevälineillä. Kiinteistössä on kolme varasto-rakennusta, joiden pohjat ovat selkeät- ja siten mutkattomia käyttää. Selkeänä etuna on se, että varastorakennuksissa on varastohyllyt valmiit- käyttäjien ei tarvitse erikseen investoida varastohyllyihin. Lisäksi kiinteistöön kuuluu toimistorakennus, jonka tilat on helppoa räätälöidä tulevien toimistokäyttäjien tarpeisiin. Kiinteistössä on avarat pihat, jotka helpottavat rakennusten käyttöä. Kiinteistöyhtiöön kuuluu tilava lämmin pysäköintihalli, josta on vuokrattavissa parkkipaikat yritysten käyttöön.

1585m2 tsto Toimisto sijaitsee hallien 5A ja 5B välissä jossa on hissi ja kaksi portaikkoa rakennuksen päädyissä. 1 krs on 734 m² ja 2 krs on 851 m² ja tarvittassa tilat jaettavissa/kerros. Tila soveltuu ensijaisesti toimistokäyttöön. Erikseen on vuokrattavissa p-paikat lämpimästä hallista. Po-vuokra 5.10 euroa/m²/kk + hv-vuokra 1,90 euroa/m²/kk, alv 0%. Toimitilat Vantaa vuokrataan toimistoa 250-1791 m² Pavintien 3-7 toimistorakennus on kaksi kerroksinen ja rakennettu vuonna 1989. Katutasossa sijaitsee kaksi hissillistä sisäänkäyntiportaikkoa sekä autokatos. Toimistoa rakennuksessa on yhteensä 1585 m². Ensimmäisessä kerroksessa toimistoa on 734 m² ja toisessa kerroksessa 851 m². Toimitiloissa ei ole useita kantavia seiniä, siten tilojen uudelleenjärjestelyt ovat helppo toteuttaa. Toimitilat ovat alkuperäiset, pintoja voidaan uusia vuokrausta vastaan. Molempien toimistokerrosten pohjoispäissä sijaitsevat saunalliset sosiaalitilat. Molemmat kerrokset ovat pääostin tehtävissä avotoimistoksi tai erillistiloiksi. Rakennuksen päissä olevat portaikot mahdollistavat kerrosten jakamisen kahteen tai jopa neljään osaan. Toimistorakennus sijaitsee hallien 5 A ja 5 B välissä, joka on helppo hyödyntää ko. hallien käytössä. Toimistorakennuksesta on kulku sisäkautta halleihin 5AB sekä lämpimään pysäköintihalliin (Halli 5B:n p-kerroksessa). Pihankäyttösuunnitelman mukaiset p-paikat (ulkona) on käytettävissä. Halli 5 B:n pohjakerroksesta on mahdollisuus vuokrata pysäköintipaikkoja lämpimästä sisähallista.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Pavintie 3, 01260 Vantaa
Kaupunginosa
Itä-Hakkila
Kohdenumero
16294223
Kerros
2 / 2
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
1 585 m²
Huoneiston kokoonpano
Monitila toimistotilaa
Vuokrataan kalustettuna
Kyllä

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa
Lisätietoa vakuudesta
3 kk vuokran määrä + alv
Välityspalkkio
Ei

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Liikehuoneistojen lukumäärä
0
Liikehuoneistojen pinta-ala
0 m²
Kerroksia
2
Tontin omistus
Oma
Lämmitys
Suora sähkölämmitys
Rungon rakennustapa
Elementti

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Pentti Kaarinen ekonomi Aarno Toffer Kiinteistöpäällikkö
Puh: 050-337 8148 044-9781393
Toimitilapalvelu FNTC LKV
Käenkuja 8 A, 00500 Helsinki
Pentti Kaarinen ekonomi Aarno Toffer Kiinteistöpäällikkö
Pentti Kaarinen ekonomi Aarno Toffer Kiinteistöpäällikkö
Puh: 050-337 8148 044-9781393

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita