659 m²

Uutistie 3 B-talo, Vantaankoski, Vantaa

Pinta-ala
659 m²
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Vantaankoski
Kaupunki
Vantaa

Uutistie 3 B-talo, 659m2, 3. kerros, Toimistotila

Pressin B-talon rakentaminen on käynnissä ja sen arvioitu valmistuminen on 10/2022. B-talosta on saatavilla joustavasti valoisaa, jäähdytettyä ja toimintojen mukaan joustavaa toimistotilaa loistavalla sijainnilla. 3. kerroksesta on vapaana 659 m2.

Pressi Smart Premises -kokonaisuus muodostuu kolmesta viisikerroksisesta toimistorakennuksesta. Vuonna 2022 valmistuvan B-rakennuksen vuokrattavat tilat ovat laajudeltaan noin 5200 m2.

Pressi B:n suunnittelussa ja toteutuksessa käytetään energiaa säästäviä innovaatioita, kuten energiakentäksi räätälöityä maalämpöjärjestelmää. Tilat rakennetaan täyttämään LEED Gold -tason ympäristösertifikaatin laatukriteerit, jotka on kehitetty viitekehykseksi ja mittaristoksi uuden sukupolven ekorakennuksille.

Kokonaisuudessaan Pressissä on 15 000 m2 vuokrattavaa tilaa. PRESSI tarjoaa toimistotilojen lisäksi pienimuotoisten tuotanto-, varasto- tai logistiikkatilojen käyttäjille mahdollisuuden yhdistää toimintojaan samaan taloon. Kiinteistöjen pohjakerroksessa on korkeampaa tilaa, joka soveltuu hyvin erilaisiin käyttötarpeisiin.

Toimistorakennukset on yhdistetty toisiinsa korkealla pohjakerroksella, johon on mahdollista sijoittaa kevyttä tuotanto-, laboratorio- tai vaikkapa varastotiloja. Lounasravintola tarjoaa aamiaisen, lounaan ja catering-palvelut.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Vantaankoski
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
659 m²
Kokonaispinta-ala
659 m²
Kunto
Uusi
Lisätietoa vapautumisesta
10/2022
Linkit

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Kyllä
Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Kunnan numero
92

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Toimistovuokraus
Puh: 0108368400
Cushman & Wakefield
Keskuskatu 1a, 00100 Helsinki
Toimistovuokraus
Toimistovuokraus
Puh: 0108368400

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita