214 m²

Martinkyläntie 9, Vantaankoski, Vantaa

Pinta-ala
214 m²
Kerros
2
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Vantaankoski
Kaupunki
Vantaa

Siistiä toimistotilaa Vantaan Sanomalasta, Vantaankoskelta.

Tämä 214m2 toimistotila sijaitsee kiinteistön 2. kerroksessa padel-kenttien läheisyydessä. Toimisto on avonainen, ja siihen kuuluu oma wc ja keittiöpiste. Tilaan on tavarahissiyhteys. Vuokralaisten käytössä on yhteiskäyttöisiä neuvottelutiloja ja heillä on mahdollisuus päästä käyttämään viereisiä padel-kenttiä. Samassa kerroksessa on saunatilat, joita on mahdollista käyttää sopimuksen mukaan. Tiloissa on isot ikkunat ja näkymät vehreälle sisäpihalle. Toimisto on mahdollista jakaa pienempiin osiin 50m2-214m2.

Sanomala on kulttuurihistoriallinen kiinteistö, jossa tarjolla on varasto-, tuotanto- sekä toimistotilaa, hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaankoskella. Se on rakennettu vuonna 1977, jonka jälkeen sitä on laajennettu vuonna 1984 omalla toimisto-osalla. Päärakennus eli Painotalo ja myöhemmin rakennettu toimistotalo on yhdistetty toisiinsa yhdyskäytävällä.

Painotalo koostuu neljästä eri kerroksesta. Pohjakerroksessa on sisääntuloaula ja sosiaalitiloja. Muissa kerroksessa on saatavilla niin tuotanto-, varasto- kuin toimistotiloja. Toimistorakennus koostuu kuudesta eri kerroksesta. Alimmassa kerroksessa on sisääntuloaula ja muissa kerroksissa toimistotiloja sekä konesalitilaa. Toimistotilat on mahdollista muokata moderneiksi tiloiksi uudelle vuokralaisille. Kiinteistössä on lastauslaituri, lastaustaskuja sekä kaksi tavarahissiä kantavuuksiltaan 2000kg ja 3000kg.

Kysy lisää numerosta 044 723 4700 tai info@bref.fi. Palvelumme on tilanhakijoille ilmainen.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Vantaankoski
Kerros
2
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
214 m²
Kokonaispinta-ala
214 m²
Kunto
Hyvä
Parveke
Ei
Asunnossa sauna
Ei
Palvelut
Kiinteistössä monipuoliset palvelut, joihin lukeutuu aula- ja vastaanottopalvelut, vuokrattavat neuvottelutilat, henkilöstöravintola, suihku- ja pukuhuonetilat ja kuntosali. Kiinteistön pihalla runsaasti pysäköintipaikkoja.
Lisätiedot
Tavarahissi

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Taloyhtiössä on sauna
Ei
Energiatodistus
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Liikenneyhteydet
Kiinteistö sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella, Hämeenlinnanväylän ja Kehä III:n läheisyydessä. Vantaankosken junaseisake kävelyetäisyydellä.

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Bureau Real Estate Finland Oy LKV
Lars Sonckin kaari 10, 02600 Espoo

Ota yhteyttä ilmoittajaan