1 105 m²

Karhumäentie 3, Vantaa

Pinta-ala
1 105 m²
Kerros
5
Rakennusvuosi
2016
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunki
Vantaa

TOIMISTOTILAA VANTAAN AVIAPOLIKSEN ASEMALLA

Aviabulevardi I sijaitsee Aviapolis-aseman sisäänkäynnin yhteydessä, loistavien kulkuyhteyksien varrella. Helsinki-Vantaan lentokenttä on saavutettavissa junalla parissa minuutissa ja Helsingin keskustaan pääsee kätevästi niin junalla kuin bussillakin. Kiinteistön läheisyydestä lähtee useita bussilinjoja ympäri pääkaupunkiseutua. Aviapolis sijaitsee kehäradan varrella, joten Aviabulevardi on kätevästi saavutettavissa myös autolla.

Kiinteistöstä löytyy yrityksellesi kattavat palvelut, mukaan lukien aulapalvelu, vuokrattavia neuvottelutiloja, lounasravintola sekä sosiaalitiloja. Aviabulevardi on suunniteltu ja toteutettu LEED:in tiukkojen vaatimusten puitteissa, joka näkyy vuokralaisille kustannussäästöinä, parantuneena tehokkuutena ja imagohyötyinä. Aviabulevardin vieressä sijaitsee pitkänmatkalaisille tai yritysvieraille majoituspaikkaa tarjoava kansainvälisen tason hotelli Clarion. Runsaat palvelut ja kattava lounasvalikoima löytyy kiven heiton päässä sijaitsevasta kappakeskus Jumbosta. Mittava viihdekeskus kylpylöineen löytyy Flamingo Spa Kylpylästä. Aviapoliksen läheisyydessä sijaitsee myös mainiot ulkoilureitit.

Vuokrattavana koko 5. kerroksen kattava 1671m2 toimistotila. Kokonaisuus on pääosin avotilaa sisältäen myös joitakin neuvottelu-/työhuoneita, keittiö-/taukotilan sekä omat wc-tilat.

Tämä 5. kerroksen kokonaisuus on joustavasti jaettavissa moniin erikokoisiin kokonaisuuksiin vuokralaisen tilatarpeen mukaan. Saatavilla on esimerkiksi 1404m2, 1308m2, 1105m2, 914m2 tai 803m2 tilakoot.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Karhumäentie 3, 01530 Vantaa
Kohdenumero
17041026
Kerros
5 / 6
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
1 105 m²

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuosi
2016
Kerroksia
6
Tontin omistus
Vuokralla
Lämmitys
Vesikeskuslämmitys

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Sami Lindholm
Director, Commercial Leasing
Puh: 050 306 4255
Newsec Property Asset Management Finland Oy | Toimitilat
Mannerheiminaukio 1 A, 00100 Helsinki
Sami Lindholm
Director, Commercial Leasing
Sami Lindholm
Director, Commercial Leasing
Puh: 050 306 4255

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita