351 m²

Karhumäenkuja 2 A, Aviapolis, Vantaa

Pinta-ala
351 m²
Kerros
2
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Aviapolis
Kaupunki
Vantaa

Toimisto 351 m2 Aviabulevardi II 2. kerros

Aviabulevardi II:sta (Karhumäenkuja 2a, 01530 Vantaa) tarjolla siisti ja muuttovalmis toisen kerroksen toimisto. Oman tilan koko 311 m2 + jyvitetyt yhteistilat 40 m2 eli yhteensä vuokra-ala on 351 m2 ja se toimii parhaiten avotoimistona muutamalla neukkarilla.

Aviabulevardin kaksi taloa ovat valmistuneet juna-aseman viereen vuosina 2016 ja 2018. Yhdessä ne muodostavat aika täydellisen kokonaisuuden niin kortimaisille kuin kansainvälisillekin yrityksille – Kehäradan juna-asema sijaitsee aivan vieressä, erinomaiset pysäköintimahdollisuudet, lentoasema erittäin lähellä, kansainvälinen hotelli kiinteistössä ja muutoinkin erinomaiset palvelut.

Aviabulevardin rakentamista ohjaisivat kestävän kehityksen periaatteet: talot on rakennettu tinkimättömästi LEED:in tiukkojen vaatimusten puitteissa. Yrityksellesi tämä näkyy kustannussäästöinä, parantuneena tehokkuutena ja imagohyötyinä.

Aviabulevardin tilat on suunniteltu erityisesti myynti- ja asiantuntijaorganisaatioiden tarpeisiin. Ja mikä tärkeintä, valitsemiasi tiloja voidaan muunnella toiveittesi mukaan niin, että ne palvelevat organisaatiosi optimaalisella tavalla.

Croisette on uusi ja innovatiivinen toimitilojen välitysyritys Suomessa. Meillä on vahva halu auttaa teitä löytämään paras toimitilaratkaisu mahdollisimman vaivattomasti.

Huomaathan, että kaikki vapaat ja vapautuvat tilat ovat kauttamme saatavilla. Osa tiloista on hiljaisessa markkinoinnissa, mutta ottamalla meihin yhteyttä saat nekin tietoosi.

Palvelumme on tilanhakijoille täysin maksutonta.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Karhumäenkuja 2 A, 01530 Vantaa
Kaupunginosa
Aviapolis
Kerros
2
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Tilan pinta-ala
351 m²
Kokonaispinta-ala
351 m²
Lisätietoa vapautumisesta
Heti vapaa

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuoden lisätiedot
2018
Hissi
Kyllä

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Sami Viitala
Puh: +358 400 149 302
Croisette Finland Oy
Erottajankatu 5 A 6, 00130 Helsinki
Sami Viitala
Sami Viitala
Puh: +358 400 149 302

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita