545 m² - 1 192 m²

Tietotie 9, Aviapolis, Vantaa

Pinta-ala
545 m² - 1 192 m²
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Aviapolis
Kaupunki
Vantaa

Modernia toimistotilaa lentoaseman vierestä alkaen 545 m2, saatavilla jopa 1192 m2 kokoinen tila. Soveltuu loistavasti isommankin yrityksen pääkonttorille tai vaikkapa kv-yrityksen Suomen toimistolle näköalapaikka laajojen palveluiden talosta.

Tietotie 9 eli Colony Airport on vuonna 2013 valmistunut korkealaatuinen toimistorakennus, jossa on joustavat pohjaratkaisut ja runsaasti mukavuuksia, kuten kuntosali, kattoterassin sauna, kokoustilat ja laadukas ravintola. Tilat on rakennettu alusta alkaen joustavuutta ajatellen ja korkeimman mahdollisen laatutason mukaisesti pääkonttorin tiloiksi.

Rakennukselle on myönnetty LEED Platinum -sertifikaatti ja se on poikkeuksellisen kattavasti ESG-standardien mukainen. Rakennus on varustettu geotermisellä lämmöntuotannolla, aurinkopaneeleilla ja se on energiatehokkuudessa parasta A-luokkaa.

Toimitiloista on hyvät kulkuyhteydet joka suuntaan pääkaupunkiseutua. Kiinteistöllä on myös poikkeuksellisen suuri pysäköintikapasiteetti, joten autoilevallekin toimii mainiosti.

Croisette on uusi ja innovatiivinen toimitilojen välitysyritys Suomessa. Meillä on vahva halu auttaa teitä löytämään paras toimitilaratkaisu mahdollisimman vaivattomasti.

Huomaathan, että kaikki vapaat ja vapautuvat tilat ovat kauttamme saatavilla. Osa tiloista on hiljaisessa markkinoinnissa, mutta ottamalla meihin yhteyttä saat nekin tietoosi.

Palvelumme on tilanhakijoille täysin maksutonta.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Tietotie 9, 01530 Vantaa
Kaupunginosa
Aviapolis
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Joustava pinta-ala
545 m² - 1 192 m²
Kokonaispinta-ala
1 192 m²
Lisätietoa vapautumisesta
Heti vapaa

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuoden lisätiedot
2013
Hissi
Kyllä

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Sami Viitala
Puh: +358 400 149 302
Croisette Finland Oy
Erottajankatu 5 A 6, 00130 Helsinki
Sami Viitala
Sami Viitala
Puh: +358 400 149 302

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita