517 m²

Tikkurilantie 10, Hakkila, Vantaa

Pinta-ala
517 m²
Toimitilan tyyppi
Varastotila
Kaupunginosa
Hakkila
Kaupunki
Vantaa

Vantaan Hakkilassa vuokrattavana suurikokoinen varastotila. Paikan päälle pääsee vaivatta erinomaisen sijainnin ansiosta niin autolla kuin julkisilla liikennevälineillä, kiinteistön sijaitessa aivan Lahdenväylän ja Kehä III:n läheisyydessä.

Tikkurilantie 10 on alunperin rakennettu v. 1965 ja siihen on tehty perusparannuksia vuosina ‪1998-2007. Kiinteistön omistajalla on suunnitelma kiinteistön talotekniikan peruskorjauksesta ja mahdollisuus tilamuutostöihin pikaisellakin aikataululla.Vuokranantajalla on mahdollisuus saneerata kohteen tiloja vastaamaan yrityksenne tarpeita.

Tikkurilantie 10 on monikäyttöinen logistiikkakiinteistö, jonka muuntojoustavat toimisto-, varasto- ja tuotantotilat soveltuvat niin pienempään kuin suurempaan tilantarpeeseen. 2000-luvulla pääkonttoriksi saneerattua kiinteistöä on mahdollisuus kehittää vuokralaisen tarpeiden mukaan, ja tilamuutostyöt onnistuvat nopeallakin aikataululla. Oma henkilöstöravintola ja yhteistilat helpottavat arkea. Kiinteistö sijaitsee Vantaan Hakkilassa aivan Lahdenväylän ja Kehä III:n tuntumassa.

Croisette on uusi ja innovatiivinen toimitilojen välitysyritys Suomessa. Meillä on vahva halu auttaa teitä löytämään paras toimitilaratkaisu mahdollisimman vaivattomasti.

Huomaathan, että kaikki vapaat ja vapautuvat tilat ovat kauttamme saatavilla. Osa tiloista on hiljaisessa markkinoinnissa, mutta ottamalla meihin yhteyttä saat nekin tietoosi.

Palvelumme on tilanhakijoille täysin maksutonta.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Tikkurilantie 10, 01380 Vantaa
Kaupunginosa
Hakkila
Toimitilan tyyppi
Varastotila
Tilan pinta-ala
517 m²
Kokonaispinta-ala
517 m²
Lisätietoa vapautumisesta
Heti vapaa

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Varastotila
Rakennusvuoden lisätiedot
1965
Hissi
Kyllä
Lisätietoja talosta
Siirry talosivulle

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Sami Viitala
Puh: +358 400 149 302
Croisette Finland Oy
Erottajankatu 5 A 6, 00130 Helsinki
Sami Viitala
Sami Viitala
Puh: +358 400 149 302

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita