200 m² - 1 055 m²

Vapaalantie 2, Vapaala, Vantaa

Vapautuu
Heti vapaa
Pinta-ala
200 m² - 1 055 m²
Kerros
5
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Kaupunginosa
Vapaala
Kaupunki
Vantaa

Vapaana koko viidennen kerroksen muuntojoustava tila.

Vapaalantie on tyylikkäästi uudistettu tarjoten tehokasta, modernia ja muuntojoustavaa toimistotilaa isommankin yrityksen tarpeisiin. Tilojen ilmanvaihto sekä valaistus on uusittu ja pohjaratkaisut on mietitty käytännöllisiksi tarjoten toimivat puitteet kaikenlaiseen työskentelyyn. Tiloja on uudistettu tehokkaasti ja ne ovat aina räätälöitävissä asiakkaan tarpeita ja toiveita palveleviksi. Muuntojoustavuutensa ansiosta tilat ovat myös muunneltavissa muuhun kuin nykyisenlaiseen toimistokäyttöön ja tiloista on mahdollista vuokrata 200-2500m2 kokonaisuuksia.

Vapaalantie 2 sijaitsee Vihdintien varrella Kehä I ja III välissä ja onkin vaivattomasti saavutettavissa kaikkialta pk-seudulta ja sen ulkopuolelta niin omalla autolla kuin julkisia käyttäen. Lähin bussipysäkki sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä, josta matkustaa Helsingin keskustaan puolisen tuntia. Myyrmäen juna-asema on alle kymmenen minuutin bussimatkan päässä.

Croisette on uusi ja innovatiivinen toimitilojen välitysyritys Suomessa. Meillä on vahva halu auttaa teitä löytämään paras toimitilaratkaisu mahdollisimman vaivattomasti. Huomaathan, että kaikki vapaat ja vapautuvat tilat ovat kauttamme saatavilla. Osa tiloista on hiljaisessa markkinoinnissa, mutta ottamalla meihin yhteyttä saat nekin tietoosi. Palvelumme on tilanhakijoille täysin maksutonta.

Seuraavat esittelyt

Ei sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä kohteen ilmoittajaan sopiaksesi esittelystä.

Perustiedot

Sijainti
Vapaalantie 2, 01650 Vantaa
Kaupunginosa
Vapaala
Kerros
5
Toimitilan tyyppi
Toimistotila
Joustava pinta-ala
200 m² - 1 055 m²
Kokonaispinta-ala
1 055 m²
Vapautuu
Heti vapaa
Lisätietoa vapautumisesta
Heti vapaa

Hinta

Vuokra/kk
Kysy hintaa

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Toimistotila
Rakennusvuoden lisätiedot
1987
Hissi
Kyllä

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Mira Taponen
Croisette Finland Oy
Erottajankatu 5 A 6, 00130 Helsinki
Mira Taponen
Mira Taponen

Ota yhteyttä ilmoittajaan