Katja Hurme

Puh. 0403004398

Katja Hurme Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT, MyAT

Tyytymätön asiakas ei ole vaihtoehto

Olen Katja Hurme laillistettu kiinteistönvälittäjä ja olen suorittanut myös kiinteistönvälittäjän- ja myynninammattitutkinnot. Toimin yrittäjänä Aninkaisten Kiinteistönvälityksessä Turun Portsan toimipisteessä. Pyrin vahvasti ammatilliseen onnistumiseen ja luonteeni peruspiirteenä on periksiantamattomuus myös sanat ammattitaitoinen, ahkera ja empaattinen kuvaavat minua asiakaspalautteiden mukaan parhaiten. Minulle tämä työ ei ole pelkkä ammatti, vaan elämäntapa.

Kodin vaihto on elämäsi suurimpia päätöksiä – Kun kotisi myynnin hoitaa alan todellinen ammattilainen voit nauttia kodinvaihdon jokaisesta vaiheesta. Teen työtäni suurella ja lämpimällä sydämellä sekä käytössäni ovat myös alan uusimmat työvälineet.

Tyytymätön asiakas ei ole minulle vaihtoehto. Kiitollisena saan todeta, että useat asiakkaat ovat palanneet asuntoasioissa puoleeni aina vaan uudestaan sekä useat suositukset puhuvat myös hyvin hoidetusta työstä. Parasta työssäni ovat onnelliset ja tyytyväiset asiakkaat. Palautteena asiakkailtani olen kuullut olevani iloinen sekä helposti lähestyttävä ihminen.

Olen toiminut kiinteistönvälittäjänä vuodesta 2003 sekä yrittäjänä olen toiminut vuodesta 2007. Siirryin myyntitiimimme kanssa Aninkaisten Kiinteistönvälityksen Turun Portsan toimipisteeseen franchising yrittäjäksi vuonna 2018. Meidän myyntitiimme yhteistyö on vahvempi, kuin Suomen Joutsenen ankkuriketju.

Ystävällisin terveisin: Katja Hurme

Ota yhteyttä välittäjään

Välittäjän uusimmat kohteet