Niina Paasonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED
Puh. 0505687907

Sosiaalinen erakko, myyntityön vahva tekijä!

Niinasta on ihana rupatella ihmisten kanssa ja välillä taas on ihanaa vetäytyä omaan rauhaan ja nauttia hiljaisuudesta. Uuden suunnittelu kuuluu Niinan luonteeseen, keväisin kuuluu pohtia mitä mihinkin ruukkuun istuttaisi kasvamaan, ja ympäri vuoden voi pohtia uusia remonttihommia luottoihmisten tehtäväksi. Joskus ne hulluimmat on torpattu ennen toteutusta ?

Niinan perheeseen kuuluu kaksi jo omillaan asuvaa aikuista poikaa sekä kaksi 2,5 kiloista Yorkshirenterrieriä, Remu ja Kerttu. Nämä viimeksi mainitut kuvittelevat olevansa oikeata kokoansa huomattavasti isompia vahtikoiria. Vapaa-ajalla Niinan löytää vesijuoksun parista, karvakuonojen kanssa lenkkeilemästä tai mökiltä saunan lämmityksestä. Kesältä Niina odottaa etenkin seudun kesäteatterikauden alkamista. Yhtenä intohimona on uusien ruokaohjeiden kokeilu, joista jälkikasvu pääsee aina välillä nauttimaan. Laukkuja on kertynyt kaappiin reilusti, koska aina on hyvä syy ostaa uusi laukku, oli sitten iloa tai surua!

Niina on vahva tekijä Mikkelin alueen markkinoilla, hänellä on yli kolmekymmentä vuotta kiinteistönvälitysalan kokemusta!

Ota yhteyttä välittäjään