Anna Tapojärvi

Toimitusjohtaja, laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV, kaupanvahvistaja, yrittäjä
Puh. +358405878010

Jokainen myytävä koti on uniikki, siksi palveluni on aina henkilökohtaista ja myyntitoimeksianto sinulle räätälöity.

Kaupantekoa koskee joukko lakisääteisiä vaatimuksia, ja koska asuntokauppojen teko on ani harvalle rutiinia, byrokratia voi ymmärrettävästi pelottaa ja huolestuttaa.

Koulutettuna kiinteistönvälittäjänä ja asuntokaupan lakeja noudattavana asiantuntijana, päätehtäväni on vähentää huoliasi ja antaa sinulle mielenrauhaa ja varmuutta tehdessäsi elämäsi tärkeimpiä kauppoja.

Virallisista velvoitteista huolehtimisen ohella kiinnitän erityistä huomiota ihmisten kohtaamiseen. Asiakkaanani voit luottaa siihen, että turvaan sinun unelmasi toteutumisen tekemällä asuntokaupat aina turvallisesti. Minulla on perinpohjainen lakitietämys asunto- ja kiinteistökaupasta.

Tärkeintä minulle on sinun tyytyväisyys yhteistyömme jokaisessa vaiheessa, ja tämän takia olen luonut kokonaisvaltaisen palvelukonseptin Asuntokauppiaat LKV:n asiakkaille.

Ota minuun yhteyttä ja lähdetään yhdessä toteuttamaan unelmaa sinun uudesta kodista.

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi (äidinkieli), englanti, ruotsi

Erityisosaaminen

- Perinpohjainen lakitietämys asunto- ja kiinteistökaupasta 10 vuotta
- Asiakaspalvelun ja myynnin ammattilainen yli 20 vuotta
- Sähköinen asuntokauppa Dias-palvelussa
- Sähköinen kiinteistökauppa
- Some-markkinointi Instagramissa ja Facebookissa

Olen myynyt asunto-osakkeita, hitaksia ja kiinteistöjä Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla.

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"“Suosittelen Annaa lämpimästi kiinteistövälittäjäksi asuntokauppaan, jos haluat todella myydä asuntosi asiallisesti ja hyvään hintaan. Anna on lämmin ja sanavalmis välittäjä, joka hoitaa huolellisesti työnsä. Myyntiprosessissa teimme sujuvaa yhteistyötä, tieto kulki ja myyntistrategia oli selkeä. Ihmisenä Anna osasi myös työskennellä vaikeassa markkinatilanteessa rauhallisesti ja kannustaen. Anna käsittelee asiakkaitaan arvostaen ja kuunnellen.“"

Myyjä - Espoo

"“Kiitos Anna hyvästä työstä! Olimme tosi tyytyväisiä ammattimaiseen työotteeseesi, sinut sai aina helposti kiinni ja myynti sujui nopeasti. Pidit myös meidät hyvin ajan tasalla sekä rauhallisina, etkä edes alkanut puhumaan hinnanalennuksista. ISO kiitos! Suositellaan sinua ihan varmasti tutuille.“"

Myyjä - Helsinki

"“Anna hoiti kaikki asiat heti ja hänet tavoitti puhelimella sekä sähköpostilla aina välittömästi. Tämä kokemus muutti käsitykseni kiinteistövälittäjistä hyvin positiiviseksi.“"

Myyjä - Espoo

"Olimme ostamassa ensimmäistä yhteistä kotiamme ja onneksemme Anna oli meidän välittäjänä. Upea, ihana, uusi kotimme on täydellinen! Saimme Annalta myös oikeasti rahanarvoisen vinkin ensiasunnon ostosta. Ostotarjousneuvottelu sujui helposti ja saimme Annaan aina tosi nopeasti yhteyttä. Toteutimme asuntokaupan sähköisesti ja se olikin yllättävän helppoa. Lämmin suositus Annasta."

Ostaja - Helsinki

Esittelyvideo