Blanckiinteisto

Blanckiinteisto on toimitilavälitykseen erikoistunut toimija. Pääasiallisesti yritys keskittyy toimitilojen myyntiin ja vuokraukseen. Kohteet koostuvat paikallisesti, valtakunnallisesti ja kansainvälisesti toimivien omistajien kohteista, joita ovat pääasiallisesti yksityiset kiinteistösijoittajat, rakennusliikkeet, pankit, säätiöt sekä sijoitus- ja varainhoitoyhtiöt.

Soita ja kysy lisää!

Vuokralaisedustukset (hinta sopimuksen mukaan) Uudiskohteiden myynti ja markkinointi (alkaen 4,96% sis. alv) Toimitilojen vuokravälitys (alkaen 1 kk vuokra + alv) Asunnon vuokravälitys (1kk vuokra + alv) Arviolausunnot (alkaen 199€ sis.alv) Ostoprosessiin liittyvä neuvonanto (alkaen 159€/h sis. alv)

www.blanckiinteisto.com

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Läntinen Pitkäkatu 21-23, 20100 Turku

Puh: 040 536 5590

Avoinna

Ma-Pe 9-17

La-Su sopimuksen mukaan

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

Blanckiinteisto

Blanckiinteisto.com on toimitilavälitykseen erikoistunut toimija. Pääasiallisesti yritys keskittyy toimitilojen myyntiin ja vuokraukseen. Kohteet koostuvat paikallisesti, valtakunnallisesti ja kansainvälisesti toimivien omistajien kohteista, joita ovat pääasiallisesti yksityiset kiinteistösijoittajat, rakennusliikkeet, pankit, säätiöt sekä sijoitus- ja varainhoitoyhtiöt.