Jesper Rautiainen

Partner
Puh. 0456639293

Olen Jesper Rautiainen nuoren polven energinen asunnonvälityksen ammattilainen. Olen aina valmiina auttamaan ja tarjoamaan odotukset ylittävää asiakaspalvelua. Sosiaalisesti olen taitava ja parasta tässä työssä on ihmiset, ja tulen äärimmäisen hyvin juttuun kaikkien kanssa. Työhöni suhtaudun aina intohimoisesti ja kehitän itseäni ammatillisesti koko ajan. Olen urheilutaustani vuoksi sydämeltään tiimipelaaja ja voittamiseen valmennettu; sinnikkyys ja kunnianhimo puskevat minua väsymättä eteenpäin. Laajat verkostot ja vahva sosiaalisen median osaaminen antavat loistavan tuen asuntojen myyntiprosessiin.

Vapaa-ajalla vietän aikaa ystävien ja perheen kanssa. Aktiivinen liikunta on tärkeää, ja lajeista sydäntä lähellä ovat jalkapallo, golf ja jooga. Itsestään huolehtiminen antaa valtavasti energiaa työntekoon ja pitää mielen virkeänä ja terveenä.

Periksiantamattomuus ja varmuus ovatkin asioita jotka minusta huomaa heti ensitapaamisella. Hoidan työni aina ammattitaidolla ja suurella sydämellä – sen minä lupaa.

Palveluksessanne.

-Jesper Rautiainen Bo LKV, Partner

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi (äidinkieli), Ruotsi, Englanti.

Erityisosaaminen

-Sosiaalinen media

Välittäjän uusimmat kohteet