Veijo Virtanen

kiinteistönvälittäjä, LKV
Puh. 0505645100

Veijo on yltänyt erinomaisiin tuloksiin ammatinvaihdossa rahoitusalalta kiinteistönvälittäjäksi. Veijon monipuolinen ammattitaito pääsee oikeuksiinsa erityisesti kiinteistökaupoissa, joiden haasteet tuovat hänelle onnistumisen riemua. Huikean hyvissä asiakaspalautteissa huomaa Veijon elämänkokemuksen ja tavan toimia asiakkaiden parhaaksi. Tästä moniosaajasta on hyötynyt myös koko Bo:n tiimi. Muun muassa sähköisen kiinteistökaupan periksiantamaton kehittäminen kertoo Veijon omistautuneisuudesta koko toimialaa kohtaan. Visualistina ja suunnittelijana Veijolla on kokemusta neljän oman remonttikohteen saattamisesta uuteen loistoon. Nykyinen koti on peruskorjattu Joutsan ensimmäisestä kesäasunnosta vuodelta 1937, ja se sijaitsee upeassa järvimaisemassa. Puutarhanhoito on Veijolle tärkein vapaa-ajan harrastus. Hän jos kuka pystyy heittämään ideoita kodin remonttiin ja puutarhanhoitoon luontevan ennakkoluulottomasti.

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Bo:n kiinteistövälittäjä, Veijo Virtanen, oli alusta loppuun tukenamme ja apunamme, ylittäen kaikki toiveemme ostaessamme Pohjois-Amerikasta käsin nopealla aikataululla unelmiemme Suomi-kotimme Keski-Suomesta. Upeat kuvat saivat meidät heti innostumaan kohteesta. Sitä seurasi uskomattoman sujuvat toimet: etänä järjestetty videoesittely kohteesta (seitsemän tunnin aikaerosta huolimatta), joustavuus järjestelyiden suhteen ja lopullisten kauppojen sujuva sovittaminen tilanteeseemme. Suosittelen sydämellä!"

Niina Vänskä

"“Ison 1900- luvun alun talon myyminen tuntui aluksi isolta ja vaativalta urakasta yksin. Olin seurannut Veijon työskentelyä muissa kohteissa ja saanut hänestä erinomaista palautetta. Sillä valitsin Bo:n ja Veijo Virtasen apuun. Pelotti paljon, mutta heti alkumetreistä lähtien tuli turvallinen olo. Veijo auttoi ja kuunteli. Prosessi sujui mallikkaasti ja minä kuljin onnistuneesti läpi koko matkan. Arvostan suuresti Veijon ammattitaitoa ja ihmissuhdetaitoja myyntiprosessin aikana. Suosittelen lämpimästi Bo Lkv:n konseptia muille.“"

Elina Parkkonen - myyjä

"Pidin Veijon tyylistä myydä asuntoa. Hänellä oli selvästi halu päästä molempia osapuolia tyydyttävään ratkaisuun. Ei ollut liian tyrkyttävä. Otti yhteyttä kysyäkseen onko ajatus oston suhteen edennyt. Teki tämänkin hienotunteisesti niin, ettei syntynyt stressiä asian suhteen. Oli hyvin kärsivällinen ja jaksoi selvittää asioita ja vastailla kysymyksiin. Diplomaattinen. Jos en olisi aiemmin jo sopinut oman asunnon myynnistä toisen välittäjän kanssa, olisin tehnyt Veijon kanssa sopimuksen."

Tyytyväinen - Ostaja

"Nopea, nopeampi, Veijo Virtanen! Veijo hoiti mökkikaupan todella ammattitaitoisesti ja ripeästi. Reilussa viikossa koko prosessi alusta loppuun; ei voi kuin suositella. Teinit sanois kuus kautta viis, muuta itse tyydyn nyt tällä iällä kiittämään erinomaisesta asian hoidosta."

Jukka Taskinen - ostaja

Esittelyvideo