Business Meeting Park Oy

Ainutlaatuinen kokous- ja toimistomaailma

Business Meeting Park Oy tarjoaa korkeatasoisia kokous-, koulutus-, etätyö- ja toimitiloja sekä niihin liittyviä palveluja keskeisimmillä sijainneilla Helsingin ydinkeskustassa Kluuvissa ja Kampissa Hotelli Presidentin talossa, sekä Ruoholahdessa metroaseman kiinteistössä - joustavasti ja turvallisesti 24/7.

Business Meeting Park Oy on yksityisessä suomalaisessa omistuksessa oleva kasvuyhtiö, joka on tarjonnut jo vuodesta 2011 saakka yrityksille keskitetysti monipuoliset, juostavat ja luottamukselliset kokous-, koulutus- ja työtilat, sekä näihin liittyvät korkeatasoiset palvelut - ympäri vuorokauden 24/7. Tänä aikana, Meeting Park on tarjonnut puitteet jo yli 80.000 erilaiselle tilaisuudelle, ja yhtiöllä on yli 2.400 kotimaista ja kansainvälistä yritys- ja yhteisöasiakasta. Yhtiön toimipisteet sijaitsevat Helsingissä metroasemien välittömässä läheisyydessä Kluuvissa, Kampissa ja Ruoholahdessa.

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Kluuvikatu 7, 00100 Helsinki

Puh: 010 5011 501

Avoinna

Arkisin 08.00 - 19.00 ja varauksesta 24/7

Ota yhteyttä

Yrityksen ilmoitukset

Yrityksen välittäjät

Edustavat kokous- ja toimistotilat Helsingin keskustassa

Helppo. Joustava. Turvallinen. Kaikki yritysten tarvitsemat korkeatasoiset tilat ja niihin liittyvät palvelut Helsingin keskustassa Kluuvissa, Kampissa ja Ruoholahdessa. Ei pakollisia jäsenyyksiä - kaikille avoin ympäri vuorokauden - jopa 24/7.

Meeting Park on ainutlaatuinen business ympäristö jossa lähtökohtana on yli 2.400 kotimaisen ja kansainvälisen yritys- ja yhteisöasikkaan erityistarpeet ja toiveet - yli 10 vuoden ja 80.000 kokouksen kokemuksella ja asiantuntemuksella. Meeting Park tarjoaa kaikki lounge-, kokous- koulutus-, juhla-, etätyö-, co-working, toimistotilat, sekä näihin liittyvät korkeatasoiset palvelut. Huolehdimme puolestanne kaikesta. Helppoa, joustavaa ja asiantuntevaa palvelua suurella sydämellä lämminhenkisessä ja turvallisessa ympäristössä jo vuodesta 2011.