Epicenter Helsinki

Haluatko yrityksesi osaksi Helsingin innovatiivisinta yhteisöä? Tuo yrityksesi Epicenteriin!

Epicenter Loft tarjoaa mutkattoman ratkaisun esimerkiksi yrittäjälle tai kasvuyritykselle, joka tarvitsee avaimet käteen -pakettia toimitilaratkaisuksi huonekaluineen ja palveluineen – inspiroivassa työympäristössä!

Ylimmän kerroksen yhteistoiminnallinen Epicenter Loft sisältää: – 8. kerros – 375 m2 – Upea näkymä kattojen yli kohti Rautatientoria ja Ateneumin taidemuseota – Täysin remontoitua ja kalustettua toimitilaa muuntojoustavilla mahdollisuuksilla – Oma, erillinen sisäänkäynti – Kolme erillistä kokoustilaa – Keittiöpisteet tiskikoneineen ja jääkaappeineen – Avointa, yhteistoiminnallista työtilaa – Sermit yksityisyydensuojaksi

Lisäksi Epicenteristä löytyy: – Talon oma podcast studio, tapahtumatila maks. 250 henkilölle, kuntosali sekä Arto Rastaan luotsaama lounasravintola catering-palveluineen – Talon palveluihin sisältyvät mm.: vastaanotto- ja postipalvelut sekä hyvinvointi- ja liikuntapalvelut – Asiantunteva tapahtumasuunnittelu ja -tuotanto tapahtumavarausten yhteydessä erilliseen sopimushintaan – Epicenterin säännölliset verkostoitumis- ja yhteisötapahtumat ilmaiseksi jäsenille – Vapaa pääsy Epicenterin toimipisteisiin Tukholmassa ja Oslossa – Monipuoliset kokoustilat – Vuokrattavaa varastotilaa kellarikerroksesta

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin sovitaan esittelykierroksesta!

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Mikonkatu 9, 00100 Helsinki

Avoinna

8.00-17.00

Ota yhteyttä

Yrityksen ilmoitukset

Epicenter – koti yrityksellesi

Sijainti Epicenter sijaitsee Helsingin keskustan paraatipaikalla Mikonkadulla, ylimmän kerroksen Loft-toimitilan näkymien avautuessa kohti Rautatientoria ja Ateneumia. Alueelta löytyy runsas valikoima lounasravintoloita ja kahviloita sekä vilkkaan keskustan parhaat palvelut.

Meistä Epicenter Loft tarjoaa innovatiivisen yhteisön digitaalisuuteen ja teknologioihin keskittyneille yrityksille, jotka hakevat yhteistoiminnallista, talon palvelut sisältävää toimitilaa ja monipuolisia verkostoitumismahdollisuuksia. Tarjoamme erilaisia jäsenyyksiä yritysten ja yrittäjien lähi-, etä- ja hybridityön tarpeisiin inspiroivassa ympäristössä.

Epicenterin palvelut Epicenterin pulssi sykkii kiinteistön kahdeksassa kerroksessa, joissa on erikokoisten yritysten toimistoja, kokoushuoneita, yhteisöllisiä taukotiloja ja huippukokki Arto Rastaan luotsaama lounasravintola. Lisäksi Epicenterin monipuolisista avoimen työskentelyn tiloista on mahdollista vuokrata henkilökohtainen työpiste lyhyeksi tai pidemmäksi aikaa. Talon oma podcast studio, hiljaisen työskentelyn tilat, Smartblockit ja oma, upea 250 henkilön tapahtumatila takaavat kattavat puitteet kokonaisvaltaisia palveluja arvostaville yrityksille ja yrittäjille.