Veli-Pekka Närhi

Toimitusjohtaja
Puh. 0400810540

Veli-Pekan työura on aina keskittynyt rahoitukseen ja asuntomarkkinoihin. Ennen Erkkeriä Veli-Pekka työskenteli lauttasaarelaisessa pankissa 6 vuotta, joista osan aikaa konttorinjohtajan sijaisena. Siinä jos missä tulivat lauttasaarelaiset ja seudun asuntomarkkinat tutuiksi!

Vuonna -95 Veli-Pekka ja Markku perustivat Erkkerin. Veli-Pekka on viihtynyt alalla, koska ihmisten kanssa on mukavaa työskennellä. Lisäksi häntä viehättää se, että asumisen tilanteet ja tarpeet ovat aina erilaisia. Kiinteistövälittäjän työssä on osattava ottaa huomioon todella monia asioita: toiset ovat myymässä, toiset ostamassa – molempien asiakaskuntien rinnalla täytyy osata olla. Joka kerta on kuitenkin kyseessä juuri näille ihmisille yksi elämän suurista asioista – niin talouden kuin viihtyvyydenkin kannalta.

Veli-Pekka on tyyppinä lojaali, ymmärtäväinen ja kärsivällinen. Ei liene sattumaa, että kauppoja on syntynyt hyvin ja syntyy jatkossakin. Tule piipahtamaan kahville, jutellaan juuri sinun tarpeistasi!

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, englanti

Erityisosaaminen

Lauttasaaren asuntomarkkinat ja rahoitusalan osaaminen. Olen myynyt ja vuokrannut asuntoja Lauttasaaressa vuodesta 1994, joten lähes jokainen saaren kerrostalo on entuudestaan tuttu.

Esittelyvideo