Seuraa

Elizaveta Lukkarila

Asuntomyyjä, KiLAT
Puh. 0504783488

Minulla on pitkä kokemus rahoitus-ja sijoitusasiantuntijan tehtävistä sekä olen toiminut ison kuntosaliketjun valtakunnallisena yritysmyyjänä, tilasuunnittelijana sekä projektipäällikkönä. Koulutukseltani olen tradenomi (AMK). Välitys työn ohella suoritin kiinteistönvälityksen -liiketoiminnan ammattitutkinnon (KiLAT).

Välittäjänä olen kunniahimoinen, määrätietoinen ja luotettava. Minulla on korkea työmoraali ja periksiantamaton asenne. Työni tärkein päämäärä on aina tyytyväinen asiakas. Mun sydän sykkii kodeille, joten uskallan luvata, että teen kaikkeni, jotta juuri sinulle löytyy se unelmien koti tai kodillesi oikea ostaja.

Yrityksemme sisällöntuottajana ja sisältöstrategina pääsen säännöllisesti käyttämään niin luovaa kuin analyyttistä puoltani. Yksi vahvuuksistani onkin digitaalisten palveluiden hyödyntäminen asuntokaupassa ja siihen minulta löytyy loistavat modernin myyjän työkalut. Minun käsialaani pääset seuraamaan meidän sosiaalisen median kanavista, jonne olet lämpimästi tervetullut.

Kansainvälisten juurieni ansiosta palvelen asiakkaitani kahdella äidinkielellä suomeksi ja venäjäksi sekä tarvittaessa myös englanniksi ja ruotsiksi.

Asun tällä hetkellä Itä-Tampereella. Vapaa-ajalla minut löytää urheilemasta tai luonnon helmasta seurana uskolliset nelijalkaiset ystäväni Nipsu ja Boris, jotka ovat tulleet tutuksi myös somesta "etäassari" kaksikkona. Olen intohimoinen sisustaja ja kulinaristi. Rakastan kodin do it yourself -projekteja niin isoja kuin pieniä.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Venäjä, Englanti, Ruotsi