Jukka Suomela

LKV, KiAT
Puh. 0503031147

Asun vaimoni kanssa Tampereella, Niemenrannassa. Pidän asuinalueestamme, sillä se on ulkoilumaastoiltaan hyvä ja lähellä olevat palvelut ovat enemmän kuin kattavat. Vuonna 2014 valmistuneen kerrostaloasuntomme ikkunoista näkyvät Tampereen maamerkit: Näsinneula ja Haulitorni.

Olen ollut aina innokas remontoija. Vastasin muun muassa keittiömme muutoksesta yhdessä vaimoni kanssa. Uudet kerrostaloasunnot voivat olla samankaltaisia tyyliltään, mutta asuja saa niihin itse muokkaamalla persoonallisia piirteitä. Niin meilläkin.

Olen kiinteistönvälittäjänä kulkenut vuosia mukana omakotitalojen kuntotarkastuksissa. Minulle on kertynyt paljon kokemusta eri aikakausien omakotitaloista ja niiden rakentamiseen liittyvistä erityispiirteistä. Toki myyn muutakin loma-asunnoista osakehuoneistoihin.

Olen luonteeltani järjestelmällinen. Haluan pitää asiat ojennuksessa. Insinööri en ole, mutta Excel-ohjelmasta on monesti ollut apua.

Koen, että oikeudenmukaisuus kaikessa toiminnassani näkyy myös siinä, että huomioin molemmat kaupan osapuolet tasapuolisesti. Toimintani kuningasajatus on luottamus kaikkien osapuolten välillä.

Ota yhteyttä välittäjään