Hämeen Laatu LKV

Laatu LKV - kodistasi välittäen

Laatu LKV syntyi vuonna 2017 Piian halusta tarjota aidosti laadukasta, luotettavaa ja henkilökohtaista kiinteistönvälityspalvelua Hämeenlinnan alueella. Tuolloin hänen jo seitsemän vuoden kokemuksensa alalta oli osoittanut, että kiinteistönvälityksessä on kyse seinien lisäksi myös ihmisistä: onhan koti meille kaikille paljon tunteita herättävä, usein maailman tärkein paikka.

Huhtikuussa 2019 Laatu LKV laajentui, kun Piia kutsui remmiin entisen työkaverinsa, 20 vuotta kiinteistönvälitysalalla toimineen raudanlujan ammattilaisen Mika Lehtosen. Laatu LKV:n toiminta jatkuu entiseen tapaan nimensä veroisena: meille on etuoikeus saada olla tukenasi yhdessä elämäsi isoimmista päätöksistä positiivisella ja periksiantamattomalla otteellamme. Tunnemme jokaisen meillä myynnissä olevan kodin kuin omamme ja teemme asiakaskokemuksestasi liukuhihnafiiliksen sijaan parhaan mahdollisen.

Kiinteät välityspalkkiomme tuovat selkeyttä asunnonmyyntiprosessiisi. Arvonlisäveron 24 % sisältävät palkkiomme perustuvat asunto-osakkeen huonelukuun, ja kiinteistöistä on niiden koosta riippumatta oma kiinteä palkkionsa. Asiakirjakulut veloitetaan erikseen. Palvelemme myös silloin, kun etsit luotettavaa vuokralaista asuntoosi.

Laatu LKV kuuluu Suomen Kiinteistönvälitysliittoon (SKVL), joten käytössämme on alan viimeisin tieto yhdistettynä hyviin yhteistyökumppaneihin. Lisätietoja meistä, tarjoamistamme palveluista ja kiinteistä välityspalkkioista saat nettisivuiltamme www.laatulkv.fi.

Sinusta ja kodistasi laadukkaasti välittäen, Piia Heikkilä & Mika Lehtonen

Yhteystiedot

Arvi Kariston katu 13 lh 4, 13100 Hämeenlinna

Puh: 0504525254

Avoinna

Piia Heikkilä, Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV

Ota yhteyttä

Yrityksen ilmoitukset

Yrityksen välittäjät

Kiinteät välityspalkkiot!

Välityspalkkiomme ovat kiinteitä asunto-osakkeiden huonelukuun perustuvia palkkiota, joihin sisältyy alv 24%. Kiinteistössä on oma kiinteä palkkionsa koosta riippumatta. Asiakirjakulut eivät kuulu välityspalkkioon vaan ne maksetaan erikseen.