Piia Heikkilä

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV
Puh. 0504525254

Olen Piia Heikkilä, kolmekymppinen hämeenlinnalainen myynnin ja kiinteistönvälityksen ammattilainen.

Olen tehnyt urani erilaisissa asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä, mistä viimeisimmät yhdeksän vuotta kiinteistönvälitysalalla. Aloitin kiinteistönvälitysurani Hämeenlinnan Huoneistokeskuksessa vuoden 2010 alussa ja LKV-tutkinnon suoritin marraskuussa 2011.

Työskentelin Huoneistokeskuksessa, kunnes muutimme pääkaupunkiseudulle syksyllä 2013. Tuolloin siirryin NCC Asuminen Oy:lle (nykyinen Bonava Suomi Oy) uudisasuntokaupan pariin, jossa työskentelin yli kolme vuotta. Muutimme takaisin Hämeenlinnaan kesällä 2017, jolloin oli loistava aika toteuttaa unelmani omasta yrityksestä, Laatu LKV:stä.

Ostimme lapsuuden kotini, omakotitalon Kuralasta ja remontoimme siitä meidän perheelle sopivan kodin. Perheeseeni kuuluu puolisoni lisäksi kaksi ranskanbulldoggia Pulla ja Bomba. Harrastuksiini kuuluu crossfit sekä lenkkeily koirien kanssa. Talvella tulee myös harrastettua hiihtoa.

Olen luotettava, helposti lähestyttävä sekä periksiantamaton. Kiinteistönvälitys ja asiakaspalvelu ovat intohimojani: teen kotisi myynnistä sinulle mahdollisimman helppoa ja mukavaa, asiakaslähtöisesti ja suurella sydämellä.

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi ja englanti

Välittäjän uusimmat kohteet