HOUSE Asunnot Lahti Oy LKV

HOUSE Asunnot Lahti Oy LKV

HOUSE Asunnot Lahti Oy LKV

Kokenut, mutta uudenaikainen kiinteistönvälitystiimi

House Asunnot Lahti Oy, kuuluu HOUSE-ASUNNOT -yritysryhmään, joka toimii koko maassa. Välitämme tavallisia asuntoja, toimitiloja ja vapaa-ajanasuntoja. Olemme Suomen kiinteistönvälittäjät Ry:n (SKVL) jäsenliike.

Näiden lisäksi osallistumme kiinteistökehittämiseen, kaavoitusprosesseihin sekä hankkeiden rahoituksen ja rakentamisen järjestämiseen. Lahden toimiston vastaavalla hoitajalla Janne Kyllösellä on jo kymmenen vuoden kokemus kiinteistönvälityksestä sekä kiinteistökehityksestä Suomessa ja ulkomailla.
Kerro meistä maailmalle:

Yrityksen yhteystiedot

Aleksanterinkatu 17 B, 15110 Lahti Puh: 0442700440
Yrityksen sivut

TEEMME ASUNNON VAIHTAMISESTA VARMAA, NOPEAA JA VAIVATONTA

Kyllästyimme keskinkertaiseen ja tympeään. Näimme paikan uudelle tavalle yhdistää asunnon myyjän ja ostajan. Syntyi HOUSE Asunnot. Elämä on liian lyhyt, jotta asunnon vaihtamisessa kannattaisi tyytyä keskinkertaiseen. Olitpa myymässä tai ostamassa, todellinen ammattilainen varustettuna tämän päivän työkaluilla on ehdoton edellytys. Meillä puhutaan suoraan ja tavoitellaan aina sinulle sopivinta ratkaisua. Asunnon myyminen on kuitenkin muutakin kuin toimeksianto, näytöt ja kauppakirja. Meidän mielestämme se on niin tärkeä tapahtuma, että siitä pitää tehdä nopeaa ja vaivatonta. Toimintamme perustana ovat seuraavat kivijalat: 1. Huolettomuus 2. Myyntivarmuus 3. Nykyaikaisuus

Uusimmat kohteet

Katso kaikki

Yrityksen sijainti