HOUSE Asunnot Lahti Oy LKV

Kokenut, mutta uudenaikainen kiinteistönvälitystiimi

House Asunnot Lahti Oy, kuuluu HOUSE-ASUNNOT -yritysryhmään, joka toimii koko maassa. Välitämme tavallisia asuntoja, kiinteistöjä ja vapaa-ajan asuntoja. Olemme Suomen kiinteistönvälittäjät Ry:n (SKVL) jäsenliike.

Yhdessä olemme paljon tehokkaampia kuin yksin!

Kiinteistönvälittäjältä vaaditaan nykypäivänä laajaa osaamista myynnin, markkinoinnin sekä verkoston luomisen osalta. Todella harvalla on vahvaa osaamista tässä kaikessa. Me haluamme toimia niin, että jokaisen tekijämme oma vahvuusalue pääsee oikeuksiinsa parhaimmalla mahdollisella tavalla.

Aluejohtajamme Juha Heino vastaa myynnillisestä toiminnasta. Juhan vahva tausta Lahden yritysmaailmassa on tuonut mittavat verkostot vuosien saatossa. Juha on kouluttanut myyjiä vähittäiskaupan puolella sekä toiminut myyntijohtajana useassa yrityksessä.

Vastaava hoitaja Katja Huisman pitää huolen, että jokainen työ on viimeisen päälle tarkkaan hoidettu. Vahva tuntemus kiinteistölainsäädännöstä auttaa kaikkia jokapäiväisessä työssä. Katjan vahva tausta sisustus- ja designpuolelta tuo toimintaamme kaunista visuaalista silmää.

Kasimir Virtanen on aivot markkinoinnin taustalla. Kasimir hoitaa valokuvaukset maasta ja ilmasta, somemarkkinoinnin, esittelytekstit sekä muun oheismarkkinoinnin kohteiden ja hankinnan osalta. Kasimir on yksi Suomen ainoita välittäjiä, joka on saanut mittavaa kaupallista hyötyä sosiaalisen median avulla. Tuhansia seuraajia olevissa somekanavissa löytyy potentiaalisia ostaja jokaiseen asuntoon.

Janne Selin on kokenut myynnin ammattilainen, jonka parhaimpia vahvuuksia on asiakkaiden kanssa toimiminen neuvottelutilanteissa. Janne pitääkin meillä esittelyjä jokainen viikonloppu, tavoitteena, että yhtään viikonloppua ei jää tyhjäksi. Aina tavoitteena vain paras lopputulos asiakkaalle.

Niklas Honkanen on meistä nuorin. Todella aktiivisella ja tehokkaalla otteella toimiva Niklas tekee kaikkensa asiakkaan eteen. Vahvan urheilutaustan takia, vastuun ottaminen ei Niklasta säikäytä. Jokainen kivi käännettään että saadaan asiakas tyytyväiseksi.

Ota siis rohkeasti yhteyttä ja tehdään Teidän unelmista totta!

Yhteystiedot

Laiturikatu 2, 3 krs, 15140 Lahti

Puh: 0405769699

Ota yhteyttä

TEEMME ASUNNON VAIHTAMISESTA VARMAA, NOPEAA JA VAIVATONTA

Kyllästyimme keskinkertaiseen ja tympeään. Näimme paikan uudelle tavalle yhdistää asunnon myyjän ja ostajan. Syntyi HOUSE Asunnot. Elämä on liian lyhyt, jotta asunnon vaihtamisessa kannattaisi tyytyä keskinkertaiseen. Olitpa myymässä tai ostamassa, todellinen ammattilainen varustettuna tämän päivän työkaluilla on ehdoton edellytys. Meillä puhutaan suoraan ja tavoitellaan aina sinulle sopivinta ratkaisua.

Asunnon myyminen on kuitenkin muutakin kuin toimeksianto, näytöt ja kauppakirja. Meidän mielestämme se on niin tärkeä tapahtuma, että siitä pitää tehdä nopeaa ja vaivatonta. Toimintamme perustana ovat seuraavat kivijalat:

1. Huolettomuus

2. Myyntivarmuus

3. Nykyaikaisuus