Seuraa

Pasi Rasku

Kiinteistönvälittäjä LKV, asunto- toimitilavälitys
Puh. 0400171191

Pasi Rasku - luottomies Tampereen kovimmasta tiimistä!

Jokainen myyjä vakuuttaa, että asiakkaan tyytyväisyys on hänelle tärkeää. Minulle se on kuitenkin enemmän kuin lupaus. Samalla kokemukseni asuntosijoittamisen sekä rakennuttamisen puolelta takaavat sen, että pystyn johdattamaan sinut turvalliselle polulle elämäsi tärkeimmän päätöksen tekemisessä. En siis vain auta sinua myymään kotiasi, vaan pystyn tarjoamaan apua kodinvaihdon jokaiseen askeleeseen!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Erityisosaaminen

Vanhojen talojen kokenut asiantuntija

Kun uutta asuntokohdetta myydään tai ostetaan, löytyvät tarvittavat tiedot papereista. Vanha historiallinen talo taas kätkee usein sisäänsä yllätyksiä. Myös remontointi perinnerakentamisen keinoin eroaa suuresti uudempien kotien remonttiprojekteista.

Vanhojen talojen asiantuntijana osaan ottaa huomioon hinta-arviota, korjausvaatimuksia sekä myyntiargumentteja arvioidessani jokaisen tarvittavan seikan. Näin ollen vältetään myös ikävät yllätykset, niin myyjän kuin myös ostajankin puolelta. Älä siis valitse kumppaniksesi ketä tahansa, vaan jaa matkasi historiallisten kohteiden asiantuntijan kanssa!

Esittelyvideo