Huom! Aito ammattilainen LKV Oy

Valitse aito ammattilainen!

Kävelykatu Manskin toimistomme muodostavat Tomi Huusari, Mika Kaleton ja Paula Torkki, missä yhdistyvät kokemus sekä nykyaikainen ote tekemiseen. Lukuisat asiakaspalautteet kertovat, että voit luottaa tähän tiimiin. Tomi, Mika ja Paula ovat aidosti kiinnostuneita juuri sinun tilanteestasi ja asuntoasiasi hoituvat hyvällä fiiliksellä kuntoon.

Myynnin tukena on nykyaikaiset työkalut: myyntistailaus ja ammattikuvaus sekä somemarkkinointi. Näiden sekä aktiivisen myyntityön avulla on mahdollista päästä tehokkaasti haluttuun päämäärään, asuntokauppaan.

Ota yhteyttä! Saat rehellisen hinta-arvion sekä henkilökohtaisen suunnitelman asuntosi myynnin ja oston toteutuksesta.

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Kauppalankatu 5, 45100 Kouvola

Puh: 044 236 6212

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

Huom! | Huoneistomarkkinointi Oy

Huom! palasi Suomen kiinteistönvälitysmarkkinoille 2011. Huom! on kasvanut lyhyessä ajassa Suomen neljänneksi suurimmaksi kiinteistönvälitysketjuksi, jolla on toimipisteitä ympäri Suomen. Tällä hetkellä huomilaisia on lähes 200. Huomilla on pitkä historia suomalaisilla asuntomarkkinoilla. Huomin ainutlaatuinen osakkuusmalli on houkuttellut ketjuun alan parhaimpia välittäjiä. Huom!-ketju on osa Realia Group Oy:tä, jonka toimialaa on kiinteistönvälitys ja kiinteistöjohtaminen. Asiakkaamme ovat arvioineet kaikki välittäjämme. Voit lukea saamamme palautteet

Huom!