Seuraa

Jani Saartama

Asuntomyyjä
Puh. 0404842685

Toimin asuntomyyjänä Vantaan ja Keski-uudenmaan Huoneistokeskuksessa. Olen paljasjalkainen Vantaalainen ja kiinteistönvälitys pääkaupunkiseudun alueella kaikenkokoisten kotien parissa on minulle erittäin mielekästä. Olen erittäin kiinnostunut, sekä perehtynyt erikokoisista kiinteistöistä kerrostalohuoneistoihin. Asun Vantaalla ja olenkin viihtynyt siellä erityisen hyvin mahtavien ulkoilumahdollisuuksien, ja loistavien liikenneyhteyksien myötä. Vastaan ja olen apuna kaikkiin kysymyksiin asuntoasioihin liittyen, soitellaan!

Tuon alalle raikkautta uudella, aktiivisella ja määrätietoisella otteella. Tuon työskentelyssäni esiin uusia kulmia ja videoesittelytkään eivät ole vieraita toiminta-alustoja työlleni. Pyrin aina pääsemään parhaimpaani asuntokaupassa ja palvelukokonaisuudessa. Asiakaslupaukseni pohjalta ostaja ja myyjä voivat olla hymy huulilla asunnon myynnin aloittamisesta, aina loppukättelyyn saakka.

Olen nälkäinen ja korkean moraalin asiakaspalvelija, joka paneutuu jokaiseen asiaan täysillä. Pitkä joukkueurheilutausta ja tulokselliset myyntityöt aikaisemmin edesauttavat minua olemaan uusi aalto Vantaan välityksessä.

En katso kelloa tehdessäni töitä, joten minuun voi olla yhteydessä asiasta kuin asiasta milloin vain, palvelen enemmän kuin mielelläni!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Ihan ensimmäiseksi, haluaisi kiittää sinua käynnistä sekä asiantuntevasta keskustelusta liittyen asuntoasioihin. Oli suorastaan ilo löytää kiinteistövälittäjä, kenen kanssa tuntui että on täysin samalla aaltopituudella asuntoasioista, ja ihan yleisestikin ottaen. Toivon että tämä palaute piristäisi sinunkin päivää, niinkuin sinä piristit omaani käynnilläsi. Palautteen saa jatkaa mieluusti myös esimiehellesi, jotta tietää pitää sinusta jatkossakin kiinni, kynsin hampain!"

Jesi - Myyjä