Seuraa

Niina Huilla

asuntomyyjä, KiLAT
Puh. 0406761953

Olen koulutukseltani sisustaja, merkonomi ja KiLat. Olen työskennellyt vähittäiskaupan alalla toimi- ja vastuuhenkilönä vuosikymmenen ajan ennen kuin vuonna 2018 aloitin Huoneistokeskuksella. Vahvuuksiani on vankka kokemus asiakaspalvelusta, tarkkuus työskentelyssä, alan lakitekninen tuntemus ja halu panostaa jokaisen kodin myyntiin.

Olen tullut alalle jäädäkseni, tämä on minun juttuni! Vuonna 2021 sijoituin toimistossani 2. parhaalle sijalle. Alkuvuosi 2022 on sujunut mallikkaasti. Helmikuussa ja maaliskuussa olin toimistomme huippumyyjä. Työskentelyäni motivoi aito kiinnostus ja halu hoitaa välitystehtävät parhaimmalla mahdollisella tavalla. Tavoitteeni on työskennellä niin, että asiakkaani haluavat palata luokseni taas, kun heillä ilmenee uusia suunnitelmia, tarpeita ja unelmia asumisen suhteen.

Ihmisenä olen välittävä, avoin ja positiivisella elämänasenteella varustettu. Minulta ei sitkeys ja usko asioihin lopu, luovuttaminen ei kuulu sanavarastooni. Olen asunut Lahdessa ja Hollolassa koko ikäni, joten paikallistuntemus on myös hyvä. Vapaa- ajallani puuhastelen perheeni, puutarhan, viherkasvien ja erinäisten projektien parissa.

Soittele minulle jo tänään, niin aloitetaan yhteinen taival kohti uusia unelmia!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti