Seuraa

Jaakko Alasaari

Kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV, KiAT, kaupanvahvistaja
Puh. 0452542628

Morjensta kaikille tasapuolisesti, pitäisi ilmeisesti kertoa itsestäni jotain, joten tässä tätä nyt sitten tulee. Olen 48 v. tradenomi ja pitkän linjan ammattilainen kiinteistönvälitysasioissa.

Aloitin v. 2006 kiinteistönvälityksen ja toimin tuolloin Espoossa vajaa 5 vuotta. v. 2011 alusta siirryin kotikonnuille henkiseen kotiini Seinäjoen Lakeuksille auttamaan kuluttajia asuntoasioissa ja sillä tiellä ollaan edelleenkin.

Vuosien varrella olen suorittanut lähes kaikki tutkinnot mitä kiinteistönvälityksessä voi ylipäätään suorittaa. Minulla on esim. YKV-Tutkinto, mikä on korkein aste kiinteistönvälityksessä, joten saat varmasti ammattitaitoista palvelua. Minulta saa myös tarvittaessa kaupanvahvistuspalveluja.

Olen asunut suurimman osan elämästäni Seinäjoella, joten paikallinen tuntemus on hyvällä tasolla. Kiinteistönvälitys on itselleni kutsumus ja tietyllä tapaa myös elämäntapa. Olen, ainakin omasta mielestäni huumorintajuinen ja helposti lähestyttävä sosiaalinen persoona. Perheeseeni kuuluu vaimon lisäksi poika ja kissa. Hienoa päästä tekemään yhteistyötä juuri sinun kanssa.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Ruotsi, Englanti, Saksa