Seuraa

Marko Perälä

Myyntijohtaja, LKV, kaupanvahvistaja
Puh. 0405519877

Jos etsit luotettavaa ja kokenutta kiinteistönvälittäjää, joka osaa aidosti kuunnella ja ymmärtää tarpeesi, ota yhteyttä Marko Perälään.

Markolla on vuosien kokemus kiinteistöalalta, ja hänet tunnetaan laajalti alan asiantuntijana ja luotettavana kumppanina niin myyjille kuin ostajillekin.

Markon vahvuudet liittyvät erityisesti hänen ammattitaitoonsa, joustavuuteensa ja tinkimättömään asiakaspalveluunsa. Hänellä on syvä ymmärrys kiinteistömarkkinoiden nyansseista ja trendeistä, mikä tekee hänestä arvokkaan neuvonantajan, oli kyse sitten asunnon myynnistä tai uuden kodin löytämisestä.

Myyntijohtajana Marko on tehokas organisaattori ja motivoiva johtaja. Hänellä on kyky innostaa tiimiä saavuttamaan huippusuorituksia ja ylittämään odotukset. Hänen johtamistyylinsä perustuu avoimuuteen, rehellisyyteen ja empaattisuuteen, mikä luo vahvan luottamuksen työyhteisössä ja asiakkaiden keskuudessa. Mikäli työ kiinteistönvälittäjänä kiinnostaa ja haluat päästä osaksi mahtavaa joukkuettamme, ole Markoon yhteydessä!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään