Seuraa

Asla Ohtamaa

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT
Puh. 0406310256

Aktiivinen ja ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä Ylivieskan ja Kalajoen alueella. Tavoitteeni on tehdä asuntokaupasta kaikille osapuolille miellyttävä tapahtuma ja auttaa asiakkaitani toteuttamaan koti unelmat.

Kiinteistönvälitysalalla olen toiminut vuoden 2021 alusta lähtien. Sitä ennen työkokemusta erilaisista myyntitehtävistä on kertynyt noin kymmenen vuoden ajalta. Nautin työstäni välitysalalla alusta lähtien ja pääsinkin tekemään jo ensimmäisenä vuotena kymmeniä erilaisia asuntokauppoja. LKV-tutkinnon suoritin hyväksytysti ensimmäisellä yrittämällä keväällä 2022. Olen myynyt asuntoja edullisista yksiöistä merinäkymä huviloihin, joten olipa kyseessä asunto-osakkeen, kiinteistön tai vuokraoikeuden kauppa, saat kauttani ammattitaitoisen välittäjän apuusi.

Toimistomme sijaitsevat Ylivieskassa ja Kalajoella, mutta palvelemme työtilanteen mukaan myös ympärys kunnissa. Hoidamme myyntikohteet alueella yhteismyyntinä myyntijohtaja LKV Pia Kaivosojan kanssa. Käytössämme on nykyaikaiset ja tehokkaat markkinointikanavat sekä laaja asiakasverkosto.

Ota yhteyttä, kun kaipaat luotettavan, aktiivisen ja nykyaikaisen kiinteistönvälittäjän palveluita!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään